Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

17 yıl sonra yeniden başlayan ilişkilerini evlilikle taçlandıran Jennifer Lopez ve Ben Affleck, niye boşanma aşamasına geldiklerini açıklamadıkları sürece meraklı insanların gerçeği öğrenme şansı var mı? 

Yok... 

Buna rağmen günlerdir ABD medyasında Jennifer Lopez ile Ben Affleck evliliğinin niye bittiğine dair birbirleriyle çelişen senaryolar var. 

Hollywood Life, TMZ, Page Six ve People gibi haber sitelerindeki Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in neden boşandıklarına dair yazılanları derledim. 

Gelin şimdi o senaryolar arasında hep birlikte gezinelim. 

Haberin Devamı

Biten evliliğe dair senaryolar

Ben Affleck’in, Kennedy Ailesi’nin varisi Kick Kennedy ile yakınlaşması mı bu evliliği bitirdi? 

Jennifer Lopez’in boşanma davası açtıktan dört gün sonra Page Six, Ben Affleck’in Kick Kennedy ile birkaç kez görüştüğünü haber yaptı! 

Eski eşinin benzeri 

Ünlü aktörün Robert Francis Kennedy Jr.’ın kızı, eski başkan adayı Bobby Kennedy’nin torunu ve JFK’nin büyük yeğeni Kathleen Alexandra Kennedy, kısacası ‘Kick’ ile anılmasının iki sebebi var. 

Bunlardan biri oyunculuk da yapan 25 yaşındaki Kick Kennedy’nin Ben Affleck’in eski eşi Jennifer Garner’a olan benzerliği. 

Biten evliliğe dair senaryolar

Daily Mail’in haber kaynağına göre Ben Affleck, Jennifer Lopez ile evlenmeden önce kısa bir ilişki yaşadığı Kick Kennedy ile birkaç ay önce yeniden görüşmeye başladı. Bu haber yalanlandı, ama hâlâ dolaşımda. 

20 Ağustos’ta Los Angeles Üst Mahkemesi’ne verdiği boşanma dilekçesinde 16 Temmuz 2023’te evlendiği Ben Affleck ile evliliğinin bir yıl dokuz ay sonra yani 26 Nisan 2024’te bittiğini yazan Jennifer Lopez’in gerekçesi ‘Şiddetli geçimsizlik’. 

Jennifer Lopez’in yargıçtan Affleck soyadının kimliğinden silinmesini istemesi de aslında taraflar arasında yaşananların göstergesi. 

Aşk mektupları 

People’a konuşan kişinin söylediklerinde de aslında bunun ipuçları var: 

“Ben Affleck’in evliliklerini sürdürmek için hiçbir bağlılık ve ilgi göstermediği için Jennifer Lopez, başının çaresine bakma noktasına geldi. 

Zaten ikisi de farklı insanlardı. 

Kadın çok sosyal ve kamusal, erkek ise daha içe dönük ve evde kalmayı tercih ediyordu. Ruh hali sıkça değişen erkek, kötü hâllerinin etrafındaki insanları nasıl etkilediğinin farkında bile değildi.” 

Haberin Devamı

Bir habere göre ise, “Çift, bu yılın başlarında Prime Video’da yayınlanan Jennifer’ın belgeseli ‘The Greatest Love Story Never Told’u izledikten sonra aralarındaki soğukluk zirve yaptı. Çünkü belgeselde bir müzisyenin Jennifer Lopez’e yazdığı özel aşk mektupları yayınlandı. 

Ben Affleck, özel hayatına dair ayrıntıların medyada yer almasından ve konuşulmasından hoşlanmayan biri. Yıllar önce, Jennifer Lopez ile çıktıkları 2000’li yılların başında gösterilen yoğun ilgi yüzünden çok incindiğini, sinirlendiğini ve kendini aptal gibi hissettiğini açıklamıştı oyuncu.” 

Jennifer Lopez ile Ben Affleck evliliğinin niye bittiği üzerine yapılan tahminler ve yazılanlar şimdilik bunlar. 

Mahkemeye ilk başvuran 55 yaşındaki Jennifer Lopez’in boşanma gerekçesini ‘Şiddetli geçimsizlik’ diye göstermesine rağmen gerçek sebepler yazıldığı gibi sadakatsizlik veya ilgisizlik olabilir mi? 

Haberin Devamı

52 yaşındaki Ben Affleck, Jennifer Lopez için ideal bir eş değilmiş demek ki! 

GÜNÜN SÖZÜ

“Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla.” (Anton Çehov)