Geri Dön
Uzmanpara Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz gün sert düşüş gösterdi. Ons altın 2300 doların altına sarkarken, gram altın fiyatı 2423 liraya geriledi. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında son haftalarda sert hareketler dikkat çekiyor. Geçen hafta cuma günü sert düşüş gösterdikten sonra pazartesi günü yükselen altın fiyatları salı ve çarşamba günleri yeniden aşağı yönlü seyretti. Özellikle dün piyasada görülen aşağı yönlü hareketler dikkat çekti. 

Haberin Devamı

FED BAŞKAN YARDIMCISI COOK’TAN FAİZ İNDİRİMİ YORUMU  

Bu hafta ABD Merkez Bankası (Fed) cephesinden gelen mesajlar da piyasaların odağındaydı. Fed Başkan Yardımcısı Lisa Cook, ekonominin performansının beklentilerini karşılaması halinde Fed'in indirime gitme yolunda olduğunu söyledi, ancak Fed'in ne zaman harekete geçebileceğini söylemekten kaçındı. 

ALTIN FİYATLARI DÜN SERT DÜŞTÜ 

Geçtiğimiz güne 2319 dolardan başlayan ons altın 2293 dolar seviyesine kadar geriledikten sonra günü 2298 dolardan kapattı. Özellikle dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizinde yaşanan yükseliş ons altın üzerinde baskı yarattı. 

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Dün 2456 liradan açılan gram altın 2423 liraya kadar geriledikten sonra günü 2424 liradan kapattı. 

Haberin Devamı

BUGÜN PİYASADA SON DURUM NE? 

Haftanın dördüncü işlem gününe 2298 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda yükselerek 2324 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 2296 dolar, en yüksek ise 2325 dolar seviyeleri görüldü. 

Güne 2428 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda yükselerek 2458 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 2423 lira, en yüksek ise 2458 lira seviyeleri test edildi.