The OthersBir intihar girişimi

Bir intihar girişimi

09.07.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bir intihar girişimi

Bir intihar girişimi


Televizyonda borsa haberleri ve bir insanın yaşamı... "Sayın Bakan'ın intihar girişimi borsayı etkiledi mi?"... Rakamlar konuşuyor. Yorumcu gayet sakin "düşüş trendine dün girmişti borsa" diyor. "Ama" diyor, "Sayın Bakan'ın intihar girişimi tabii etkili olmadı diyemeyiz. Örneğin borsa 4542'ye düştü. Ama fazla işlem hacmi olmadığı söylenebilir"... Kurşun, sıkıntılar, duygular, yaşam, kan... Bu sözcükler bir tarafta. Diğer tarafta, faiz, bono, kıymetler borsası, işlem hacmi, yoğun düşüş... Diğer tarafta da bu sözcükler yer alıyor. Paranın çılgınlığında ve vazgeçilmezliğinde yaşamların paralandığı bir dünya. Bakan'ın intihar girişimi ve borsa ilişkisini izlerken TV'de bunu hisettim.
  Hikmet Uluğbay ile ilgili son gelişmeler... Canlı bağlantı. Kameranın önünde doktorun açıklaması. Ve sonra "Cesur ve Güzel"e devam. İşte bir başka açıdan yaşam ve pembe düşler.

  atv'de "Bizimkiler" filmi. Filmin negatifinin ahı gitmiş vahı kalmış. Renklerin tüm özellikleri kaybolmuş. İnsanları seçmek için TV'nin içine düşecektik. Türk filmlerinin kopyaları zaten felaket. Bu, felaket ötesi olmuş.

  TGRT 17.00 haberlerinin sonuna geliyoruz. Birden karşımızda İhlas. Hani haber bülteninde reklam da biraz ayıp oluyor. Çaktırmadan da yapılabilir yani!

  brt'nin yayın kalitesinde sorun var. Bu kanalı uydudan alanlarda bol çizgili titreyen görüntüler var. Uyarması bizden.

  Kanal 6 ile Show TV arasında "Reha savaşı" veriliyor. Kanal 6, zaman zaman "Reha Muhtar haberleri" yapıyor. Son olarak Nurseli İdiz'de gördük. Hande Ataizi tuvalet penceresinden geçmiş. "Hande: 1 Reha: 0" ...Böyle yorumlamışlar. Eğlencelik tarafı iyi de, yine durum Hande'ye yarıyor.

Yazarlar