TeknolojiWebrazzi Gündem toplantıları başlıyor!

Webrazzi Gündem toplantıları başlıyor!

10.02.2011 - 10:21 | Son Güncellenme:

İnternet dünyasındaki gelişmeleri tartışmaya açarak gündemi belirleyen Webrazzi Gündem Toplantıları’nın 2011 serisi başlıyor.

Webrazzi Gündem toplantıları başlıyor

İlk toplantı İnternet Pazarı ve Fırsatları üzerine olacak ve sektörün farklı alanlarından gelen profesyonellerin katılımıyla 16 Şubat Çarşamba günü İstanbul Elite World Hotel’de gerçekleşecek.

Türkiye ve dünyada internet alanında yaşanan gelişmeleri inceleyen ve analiz eden Webrazzi, 2010 yılında başladığı gündem toplantılarına bu yıl da devam edecek. 2011 yılı içinde 5 gündem toplantısı gerçekleştirmeyi planlayan Webrazzi sektörün farklı alanlarından gelen profesyoneller ile İnternet Pazarı ve Fırsatları, E-ticaret, Dijital Reklam ve Pazarlama, Mobil, Online Oyun gibi gündem başlıklarını tartışmaya davet ediyor.

Haberin Devamı

İnternet Pazarı ve Fırsatları üzerine yapılacak bu yılın ilk Webrazzi Gündem Toplantısı’na GittiGidiyor İcra Kurulu Üyesi ve Kurucu Ortağı Burak Divanlıoğlu, Trendyol Kurucusu ve CEO’su Demet Mutlu, YemekSepeti Kurucusu ve CEO’su Nevzat Aydın, GittiGidiyor İcra Kurulu Üyesi ve Kurucu Ortağı Serkan Borançılı, Peak Games Kurucu Ortağı ve CEO’su Sidar Şahin ve Nokta A.Ş. Kurucu Ortağı ve CEO’su Tümay Asena gibi internet dünyasının bilinen isimleri konuşmacı olarak katılacak.

Toplantıda kullanıcı sayıları ve internette geçirilen zaman anlamında Avrupa’nın en önemli pazarlarından olan Türkiye’de internet pazarının mevcut durumu, geleceği ve fırsatları konuşulacak. İnternet pazarında bir iş kurmayı ya da bir işe yatırım yapmayı düşünüyorsanız, stratejilerinizi güçlendirmek için bu toplantıyı kaçırmamalısınız.

Haberin Devamı

Kontenjanın sınırlı olduğu etkinlik için adresinden kaydınızı yaptırabilirsiniz.