TeknolojiTwitter'ın Android odaklı yeni hamleleri yolda

Twitter'ın Android odaklı yeni hamleleri yolda

14.05.2021 - 17:49 | Son Güncellenme:

Twitter yeni özellikler eklemesine ek olarak eski özelliklerini de bünyesine geri döndürüyor. Söylenene göre Twitter, doğrulanmış hesapları tekrar kullanıma açacak. Bir diğer yandan Android için de 2 yıl önce iOS kullanıcılarına sunulan özellik geliyor.

Twitterın Android odaklı yeni hamleleri yolda

Twitter'ın milyonlarca aktif kullanıcısı bulunuyor ve oldukça popüler bir sosyal medya platformu. Hal böyle olunca yeni gelişmeler de merak uyandırıyor. Yeni ortaya çıktığı kadarıyla Twitter, DM(direkt mesaj) aramalarını Android kullanıcılarına sunuyor. Kullanıcılara eski mesajları arasında arama yapmayı sağlayan bu özellik sayesinde, zaman kaybedilmiyor. 

Haberin Devamı

Yaklaşık iki yıl önce iOS kullanıcıları için getirilen özelliğin bir süredir Android tarafa geleceği söyleniyordu. İşte bu noktada bir Twitter paylaşımıyla duyurulan özelliğe göre artık Android kullanıcıları da bu özelliğe ulaşabilecek. 

Twitterın Android odaklı yeni hamleleri yolda

Bu özellik, mevcut arama özelliğinin "geliştirilmiş bir sürümü" olacak ve kullanıcıların yalnızca son mesajlarda değil, tüm DM geçmişlerinde arama yapmalarına olanak tanıyacak.

TWITTER DOĞRULANMIŞ HESAPLARI GERİ GETİRİYOR

Twitter hakkında yapılan yeni bir diğer paylaşıma göre Twitter bir süre önce kaldırmış olduğu 'mavi tikli' hesapları geri getirecek. 2009 yılında ilk kez kullanılan doğrulanmış, mavi tikli hesaplar bir nebze güven oluşturuyor. Jane Manchun Wong'un hesabı üzerinden duyurulan özelliğin yakında tekrar kullanımda olacağı belirtiliyor. 

Haberin Devamı

Twitterın Android odaklı yeni hamleleri yolda

Yazarlar