TeknolojiCep Telefonunda Numaramın Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

Cep Telefonunda Numaramın Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

11.05.2021 - 15:53 | Son Güncellenme:

Birisini cep telefonu ile aradığınız zaman garip bir mesaj alıyorsanız, karşınızdaki kişi sizi engellenmiş olabilir. Numaranızın engellendiği zaman anormal mesaj alıyor ya da aradığınız zaman hızlı bir şekilde sesli mesaj servisine yönlendiriliyorsanız karşı taraf sizi engellemiş olabilir. Cep telefonunda numaramın engellendiğimi nasıl anlarım? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Cep Telefonunda Numaramın Engellendiğimi Nasıl Anlarım

Telefondan birisinin sizi engelleyip engellemediğini anlamak aslında çok kolay değildir. Bunu anlayabilmek için birkaç farklı yöntem denemeniz gerekebilir.

Cep Telefonunda Numaramın Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

Haberin Devamı

Kullandığınız GSM operatörünün numara engelleme özelliklerine bağlı olarak, numara engellemelerini anlamak için takip etmeniz gereken bazı ipuçları bulunuyor. Aynı zamanda karşınızdaki kişinin telefonun kapalı, iletişim kulesinin kapalı ya da şarjı bitmiş ve de telefonda rahatsız etmeyin servisini aktif etmiş olabileceğini ve bu faktörlerin de bazen numara engellemenin verdiği aynı sonuçları verebileceğini unutmamanız gerekir. 

Aranan telefonda sadece bir zil sesi duyuyorsanız ya da zil sesi hiç duymuyorsanız bu durum aranan kişinin sizi engellediğini gösterir. Aynı zamanda meşgul sinyali ve meşgul sinyalinin ardından bağlantının kesilmesi de karşınızdaki kişinin sizi engellediğini gösterir.