AppleApple watch 7 fiyatı ne kadar? Apple watch 7 özellikleri neler?

Apple watch 7 fiyatı ne kadar? Apple watch 7 özellikleri neler?

12.09.2021 - 23:26 | Son Güncellenme:

Teknoloji ile yakından ilgilenenler için büyük gün belli oldu. Apple, 14 Eylül'de yeni serilerini tanıtacak. Bu ürünler arasında Apple Watch sa yer alacak. Peki Apple watch 7 fiyatı ne kadar? Apple watch 7 özellikleri neler? İşte detaylar...

Apple watch 7 fiyatı ne kadar Apple watch 7 özellikleri neler

Akıllı saat kullanan veya kullanmak isteyenler için güzel haber geldi. Apple’ın yeni Watch Series 7’nin üzerindeki perdeyi kaldırması bekleniyor. Akıllı saat modelinde beklenen özellikler anlamında devrim yapması beklenmeyen Apple’ın yine de ilginç bazı özellikleri saate dahil edeceği aktarılıyor. Akıllı saatin ekran boyutu tarafında büyüme ve yeni saat arayüzleriyle kullanıcıyla buluşması bekleniyor.

Haberin Devamı

APPLE WATCH 7 ÖZELLİKLERİ NELER?

Elbette akıllı saat tanıtılmadan özelliklerini ‘tam olarak’ bilemeyeceğiz ancak güvenilir kaynaklara göre akıllı saatin 45 mm versiyonunda ekran boyutu 1.9 inç seviyelerine kadar çıkacağı aktarılıyor. Apple Watch Series 6’nın 44 mm’lik büyük versiyonunda ekran boyutu 1.78’e kadar ulaşıyordu. Yani yaklaşık 2 inçlik büyük bir ekran kullanıcıları karşılayacak.

APPLE WATCH 7 FİYATI NE KADAR?

Apple watch 7 fiyatı henüz bilinmiyor. Konuya ilişkin detaylar belirlendiğinde haberimizde yer vereceğiz.