TeknolojiShazam Nedir, Ne İşe Yarar? Shazam Nasıl Kullanılır?

Shazam Nedir, Ne İşe Yarar? Shazam Nasıl Kullanılır?

04.12.2021 - 15:15 | Son Güncellenme:

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte telefonlarda kullanılan birçok program bulunuyor. Shazam uygulaması da bireylerin merak ettiği bir uygulamadır. Shazam uygulamasının tam olarak ne işe yaradığı telefon kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Shazam uygulamasının nasıl kullanılacağı oldukça merak ediliyor. Shazam nedir, ne işe yarar? Shazam nasıl kullanılır? Shazam uygulaması hakkında tüm detayları sizler için derledik.

Shazam Nedir, Ne İşe Yarar Shazam Nasıl Kullanılır

 Shazam uygulaması her telefonda kullanılabilen bir uygulamadır. Shazam uygulaması, herhangi bir yerde çalan şarkının ismini tespit etmek için kullanılıyor. Shazam uygulamasıyla duyulan şarkıların adı öğrenilebiliyor.

Haberin Devamı

 Shazam Nedir, Ne İşe Yarar?

 Telefon uygulamaları farklı alanlarda oldukça kolaylık sağlıyor. Shazam uygulaması da telefonlarda çok kullanılan bir uygulamadır. Shazam uygulamasını görenler, telefonlarına indirerek ne işe yaradığını öğrenmek istiyor. Shazam oldukça kullanışlı ve müzik bulma konusunda işe yarayan bir programdır. İnsanlar bazen dışarda duydukları şarkıların ismini bulmak isteyebiliyor. Shazam tam da bu noktada merak edilen tüm şarkıları bulabiliyor. Telefondan shazam uygulaması açılarak, çalınan müzik dinletilir ve program tarafından şarkı bulma işlemi tamamlanır.

 Shazam Nasıl Kullanılır?

 Herkesin merak ettiği shazam programı kolayca kullanılabiliyor. Shazam kullanım amacı, kişilerin herhangi bir şarkıyı dinleterek şarkı ismini bulmaktır. Shazam telefonlara yüklenerek şarkı ismi bulma konusunda yardım için kullanılıyor. Shazam yüklendikten sonra shazam seçeneğine basılarak istenilen şarkı dinletiliyor. Shazam bir süre şarkıyı dinledikten sonra sistemde yer alan şarkıları denetliyor. Denetleme sonucunda, çalan şarkının ismi ekranda belirtiliyor.