TeknolojiMotorola Moto G4 ve G4 Plus Detaylandı

Motorola Moto G4 ve G4 Plus Detaylandı

19.04.2016 - 12:22 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon sektörüne geri dönüş yapmaya hazırlanan Motorola, Moto G4 ve G4 Plus adında iki yeni telefon geliştiriyor…

Motorola Moto G4 ve G4 Plus Detaylandı

Android sektöründeki payını arttırmak isteyen ve bunun yanında sektöre hızlı bir geri dönüş yapmaya hazırlanan Motorola, bilindiği üzere yeni telefonlar üzerinde çalışıyor. Daha önce 2016 yılında yeni cihazlarını satışa sunacağı iddia edilen firmanın nihayet geliştirmekte olduğu modellerine ait yeni bilgiler elimize ulaşmış bulunmakta. Konuyla ilgili sektör içerisinden alınan bilgiler, iki yeni modelin özelliklerini öğrenmemizi sağlıyor. Buna göre Plus modeli aynı büyüklükte bir ekran ile gelirken aynı zamanda normal versiyona göre çok daha iyi bir kameraya sahip olacak.

Haberin Devamı

Belirtilenlere göre hem Moto G4 Plus hem de G4, ekran olarak 5.5 inç büyüklüğünde bir panele sahip olacak. İki modelde de aynı ekran büyüklüğünü benimseyecek olan Motorola, bunu yanı sıra Plus versiyonunda tam 16 MP çözünürlüğüne sahip kameraya yer verecek. Normal sürümde ise kameranın çözünürlüğü 13 MP olacak. Moto ailesine tasarım açısından tamamen farklı bir anlayış getireceği söylenen iki yeni modelin, dizayn açısından farklı bir dil konuşacağı iddia ediliyor.

Şimdilik akıllı telefon modelleri için elimize resmi bir bilgi bulunmuyor ancak Motorola’nın mayıs ayı içerisinde yeni modellerini gözler önüne sereceği tahmin edilmekte. Yeni gelişmeler için gözünüz bizde olsun.

Huawei Y3 II ve Y5 II Doğrulandı