TeknolojiMetal Kasalı Samsung Galaxy J5 (2016) Sızdırıldı!

Metal Kasalı Samsung Galaxy J5 (2016) Sızdırıldı!

18.03.2016 - 14:03 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarının yıldızlarından biri olan Samsung‘un orta seviyeye konumlandırdığı Galaxy J5‘in metal kasaya sahip olan bir modeli sızdırıldı.

Metal Kasalı Samsung Galaxy J5 (2016) Sızdırıldı

Almanya merkezli bir web sitesi tarafından sızdırılan bilgilere göre Galaxy J5 modelinin metal kasaya sahip olan yeni bir modeli olduğunu görüyoruz. Akıllı telefonun yayımlanan bazı teknik detaylarına göz atacak olursak giriş seviyesi bir cihaza ait olduğunu çok net bir şekilde söyleyebiliriz. Ancak gerek malzeme kalitesi, gerekse de sahip olduğu tasarımı ile orta segmente göz kırpıyor.

Haberin Devamı
iPhone 7, Foxconn’da Görüntülendi!

5.2-inç boyutundaki ekranında 720 x 1280 piksel çözünürlük sunan cihazın Super AMOLED kapasitif dokunmatik ekranı bulunuyor. Qualcomm‘un Snapdragon 410 yonga setinden gücünü alacak olan cihaza 2 GB sistem belleği, 16 GB dahili depolama alanı ve 13 MP ana kamerası eşlik ediyor. Akıllı telefonun işletim sistemi tarafında ise Android 5.1.1 Lollipop sürümü bulunuyor. Sahip olduğunu donanımı ne kadar giriş seviyesi olsa da Android 6.0 Marshmallow sürümü kullanılabilirdi. Ayrıca cihazın arka kapağın çıkarılabilir bir yapıda olduğunu ve akıllı telefonun bataryasının değiştirilebileceğini belirtelim.

Cihazın çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin!