TeknolojiKulaklık kablosu sorun olmaktan çıkıyor!

Kulaklık kablosu sorun olmaktan çıkıyor!

15.01.2013 - 15:29 | Son Güncellenme:

Kendinden kulaklıklı sweatshirtler, müzik tutkunları için Türkiye’de!

Kulaklık kablosu sorun olmaktan çıkıyor

HoodieBuddie markasının hazırladığı özel sweatshirt’ler, kulaklık kablosunun etrafa takılmasından ya da dolaşmasından şikayet edenler için yaratıcı bir çözüm sunuyor. Çamaşır makinesinde yıkanabilen özel tasarım ürünün kapüşon kısmındaki iplerinden kulaklık kabloları geçiyor ve iplerin ucunda da birer kulaklık bulunuyor. Sweatshirt’ün ön cebinde ise küçük bir jak yer alıyor. Böylece kullanıcılar, Mp3 çalarların yanı sıra, iPod veya iPhone da dahil tüm mobil cihazlarını sweatshirt’e bağlayarak spor yaparken, işe giderken, araç kullanırken, yolculuk yaparken, alışverişte kısaca hayatın her anında özgürce müzik dinleyebiliyor.

Haberin Devamı

Piyasaya çıktıktan sonra dünya genelinde yoğun ilgi gören ve birçok ünlü isim tarafından kullanılan HoodieBuddie ürünleri Ocak ayından itibaren ülkemizde de www.hbturkey.com adresinde satışa sunulmaya başladı. Kadın, erkek ve teenage&çocuk modelleri bulunan kendinden kulaklıklı sweatshirt’lerin fiyatı ise KDV dahil 129 TL.

Mobil teknolojilerin hayatımıza girmesiyle birlikte her geçen gün, bu teknolojilerle uyumlu yeni ürünler de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Demo Grup tarafından ithal edilen HoodieBuddie markalı sweatshirt’ler, etrafa dolaşan, birbirine dolanan ya da sık sık kaybolan kulaklık kablosuna yaratıcı bir çözüm sunuyor. Kapişon kısmında yer alan kulaklık ve cep bölümündeki jak sayesinde artık müzik dinlemek için tek yapmanız gereken şey sweatshirt’ünüzü giymek. Şık tasarımı ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken ürün, 7’den 70’e tüm müzik tutkunlarını, ekstra kulaklık kablosuna gerek duymadan günün her anında özgürce müzik dinlemeye davet ediyor.