TeknolojiGoogle, Photos Hizmetini 100 Milyon Kullanıcıya Ulaştırdı!

Google, Photos Hizmetini 100 Milyon Kullanıcıya Ulaştırdı!

23.10.2015 - 16:30 | Son Güncellenme:

Kısa sürede büyük bir yol kateden Google Photos servisi, 100 milyonu devirmiş durumda. Hayata geçirdiği servisleri ile birlikte büyük bir kullanıcı kitlesini elinde bulunduran Google, yayına...

Google, Photos Hizmetini 100 Milyon Kullanıcıya Ulaştırdı

Kısa sürede büyük bir yol kateden Google Photos servisi, 100 milyonu devirmiş durumda. Konuyla ilgili detaylar haberimizde... Hayata geçirdiği servisleri ile birlikte büyük bir kullanıcı kitlesini elinde bulunduran Google, yayına soktuğu Photos uygulaması ile birlikte bir kez daha ne denli başarılı bir firma olduğunu kanıtladı. Zira gelen yeni bilgilere göre Google Photos, 100 milyon kullanıcıya ulaşmış durumda. Google+ Fotoğraflar'ın devamı niteliğinde olan Google Photos, resmi olarak açıklanan bilgilere göre sadece 5 ay içerisinde aylık 100 milyon aktif kullanıcıya erişti.

Haberin Devamı

Gün geçtikçe daha da gelişim kaydeden ve daha fazla kişiye ulaşarak yaygınlaşan servisin 5 ayda elde ettiği bu başarı değerlendirildiği takdirde ilerleyen günlerde de popülerliğini sürdürmesi bekleniyor. Bu yılın mayıs ayında kullanıma sunulan Google Photos, kullanıcılara fotoğraf yüklemeleri adına sınırsız bir kullanım alanı sunmakta. Bulut depolama tekniği ile birlikte rahatça kullanılabilen servise Android, iOS ve Web platformları üzerinden ulaşılabilmekte.