TeknolojiGoDaddy, KOBİ'leri internete taşımakta kararlı

GoDaddy, KOBİ'leri internete taşımakta kararlı

08.12.2016 - 15:33 | Son Güncellenme:

GoDaddy, WordPress web sitelerini artık Türkiye’de de kullanıma sunduğunu açıkladı.

GoDaddy, KOBİleri internete taşımakta kararlı

WordPress Web Siteleri, müşterileriyle iletişimlerini geliştirmek ve çevrimiçi yeni müşteriler çekmek için web sitelerine gelişmiş özellikler eklemek isteyen küçük işletmeler için yeni bir araç olarak dikkat çekiyor. Bu araç sayesinde kullanıma hazır web siteleri ve sürükle-bırak sayfa düzenleyicisi ile WordPress web sitesi yaratmak çok kolaylaşıyor. GoDaddy, WordPress Web Siteleri’ni küçük işletme sahipleri ve fikirlerini internete taşımak isteyen herkes için geliştirdi. WordPress’in dünyanın en çok tercih edilen web sitesi kurma araçların arasında bulunduğunu göz önünde bulunduran GoDaddy, konuyla ilgili deneyimleri olsun, olmasın, herkesin profesyonel görünümlü bir WordPress web sitesi kurabilmesini mümkün kılıyor.

Haberin Devamı

GoDaddy WordPress Hızlı Başlama Sihirbazı, web sitelerini sabit sayfa tasarımlarıyla kısıtlamıyor. Aksine, kullanıcıların isteklerine göre uyarlayabilecekleri, interaktif özelliklere sahip zengin siteler yaratmalarını sağlayarak onları bir adım öteye götürüyor. Küçük işletmeler, profesyonelce tasarlanmış, hızlı ve sezgisel temaların faydasını şimdiden görüyorlar. GoDaddy WordPress Web Siteleri’nin beta sürümü kapsamında normalin 3 katından fazla sayıda müşteri web sitelerini başarılı bir şekilde yayınlayabildi ve ortalama web sitesi yayınlama süresi %73 azaldı.

GoDaddy’nin sunduğu aracı benzerlerinden ayıran birkaç özellik ise şöyle:

  • İnsanların hızlıca başlamaları için basitleştirilmiş web sitesi yaratma süreci
  • Hemen her endüstriye yönelik, bedava ve yüksek kaliteli görseller
  • Profesyonel, önemli sayfa özelliklerine sahip (blog, fotoğraf galerisi, iletişim formu, Facebook, Twitter ve daha fazlası için sosyal entegrasyon) seçkin temalar
  • Kolay sürükle-bırak kişiselleştirme için Görsel Sayfa Editörü
  • Siteye yeni özellikler ilave edilebilmesi için 43 000’in üzerinde WordPress eklentisi
  • WordPress Web Siteleri aracı için yüzde yüz Türkçe dil desteği


Optimize edilmiş WordPress barındırma platformundan destek alan teknik barındırma görevleri de (WordPress kurulumu, sunucu tarafında site yüklenme optimizasyonu, sitenin artan ziyaretçi trafiğinden etkilenmemesi için çokkümeli sunucu platformu, otomatik yazılım güncellemeleri ve günlük ücretsiz site yedeklenmesi dahil) GoDaddy tarafından yapılıyor. Müşteriler aynı zamanda GoDaddy’nin Türkçe ücretsiz uzman desteğinden haftaiçi 09:00-19:00 arası faydalanabiliyor.