TeknolojiBu Mağazaya Her Gün 1 Milyon ziyaretçi Geliyor!

Bu Mağazaya Her Gün 1 Milyon ziyaretçi Geliyor!

13.06.2013 - 10:22 | Son Güncellenme:

Teknoloji denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri olan Apple, 407’ye ulaşan Apple Store sayısı ile günlük 1.000.000 ziyaretçiye kapılarını aralıyor!

Bu Mağazaya Her Gün 1 Milyon ziyaretçi Geliyor

WWDC 2013’de yeni ürünler ve firma istatistikleri de soluksuz gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün başlayan Apple’ın dev etkinliği WWDC’deda bulunan Tim Cook, teknoloji dünyasına başarılarından birkaç kare paylaştı.

Haberin Devamı

WWDC 2013’e kuşkusuz damgasını vuran tanıtımlardan biri de iOS 7 olmuştu. Apple’ın yeni ürün ve istatistiklerinin tanıtımını yaptığı etkinlikte, dikkatleri çeken diğer bir konu da Apple Store hakkındaydı. Apple CEO’su Tim Cook, Apple’ın artık tüm dünyaya yayıldığından ve 14 ülkede 407’ye ulaşan mağaza sayılarıyla günlük 1 milyon kişiyi misafir ettiklerinden bahsetti.

Yakın tarihte ülkemizde de resmi bir Apple Store açılacağı haberleri gelmeye devam ederken, 2010’da 150 binlerde olan günlük ziyaretçi sayısının, 2013 yılında 1 milyona ulaştığı biliniyor. Ülkemizde açılacak mağazayla beraber bu rakamın kotasını biraz daha yükselterek 1 milyonun üstüne çıkması planlanıyor.

Tim Cook, diğer büyük ülke ve eyaletlerinde olduğu gibi, ziyaretçilerine sıradan ürün ve reyonlar yerine, zaman geçirilecek eğlenceli bir mağaza sunmayı planlıyor. Yıl içinde gerçekleşecek sanatsal faaliyetlerden okul gezilerine kadar birçok etkinlik düzenleyeceği biliniyor. 14 ülkede aktif olarak ziyaretçilerine ev sahipliği yapan Apple Store, 15.sini İstanbul’da açarak ülkemizdeki mevcut ve potansiyel Apple kullanıcıları ile piyasada büyük ses getirmeyi planlıyor.