Oyun DunyasiBlizzard Tutkunlarına Özel Bilgisayar

Blizzard Tutkunlarına Özel Bilgisayar

15.12.2015 - 14:14 | Son Güncellenme:

MSI, Blizzard Entertainment tarafından resmi olarak tavsiye edilen “Heroes of The Storm” serisi oyun dizüstü bilgisayarlarını duyurdu. Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu bir savaş arenası olan Heroes of the Storm,  Blizzard’ın tanınmış Diablo, Warcraft ve StarCraft oyunlarından kahramanlara evsahipliği yapıyor. Oyun hem ücretsiz, hem de freemium (ücretli ek özelliklerle) oynanabiliyor ve istendiğinde mikro-ödemeler ile […]

Blizzard Tutkunlarına Özel Bilgisayar

MSI, Blizzard Entertainment tarafından resmi olarak tavsiye edilen “Heroes of The Storm” serisi oyun dizüstü bilgisayarlarını duyurdu.

Haberin Devamı

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu bir savaş arenası olan Heroes of the Storm, Blizzard’ın tanınmış Diablo, Warcraft ve StarCraft oyunlarından kahramanlara evsahipliği yapıyor. Oyun hem ücretsiz, hem de freemium (ücretli ek özelliklerle) oynanabiliyor ve istendiğinde mikro-ödemeler ile kahramanlar, oyundaki karakterler için görsel değişiklikler veya binekler satın alınabiliyor. Sınırlı sayıda üretilen bu seri yalnızca bazı ülkelerde sunuluyor.

MSI GE62 Heroes Edition, sistemin kapağına kazınmış Blizzard kahramanları, oyuncularla birlikte çetin savaşlarda omuz omuza mücadele etmeye hazır. Birlikte gelen özel kuponu ise meşhur HotS karakteri Valla’ya ait.