Oyun DunyasiBioware’den Karanlık Aksiyon Oyunu Shadow Realms

Bioware’den Karanlık Aksiyon Oyunu Shadow Realms

14.08.2014 - 21:56 | Son Güncellenme:

Bu senenin E3 fuarında çıtlatılan Bioware’in yeni RPG oyunu Shadow Realms’ı sonunda gördük.

Bioware’den Karanlık Aksiyon Oyunu Shadow Realms

Nihayet Gamescom’da açıklanan Shadow Realms, bir aksiyon RPG oyunu. Günümüze benzer bir zamanda geçiyor ama işin içinde fantastik öğeler de bolca var. Zaten fragmandaki yaratıkları görünce durum rahatça anlaşılıyor.

Shadow Realms ilk bakışta The Secret World’e benzerliği ile dikkat çekiyor. Benzer şekilde doğaüstü güçlerle donatılmış özel ve seçilmiş savaşçılar, başka bir boyuttan çıkıp gelen tonla yaratığın istila ettiği bir ortam, kılıçlar, silahlar ve büyü.

Fakat benzerlikler orada bitiyor, çünkü Secret World bir MMO, bu ise dört kişilik bir rol yapma oyunu. Daha doğrusu beş kişilik. Ama beşinci kişi yanınızda oynamıyor, oyundaki karakterlerin en büyük düşmanı olan Shadowlord olarak karşınızda oynuyor. Shadowlord’u oynayan oyuncu, kahramanların karşısına çıkacak Shadow Legions ismi verilen yaratıkları yönlendiriyor ve diğer oyuncuları erkenden mezara göndermeye uğraşıyor.

Bioware epey süredir e-posta kutularımıza “Seçilen Kişi Sizsiniz” diyen mesajlar gönderip duruyordu. Secret World de bizi seçilmiş kişi ilan etmişti ama oyuna girince etrafın yüzlerce seçilmiş kişi tarafından doldurulduğunu görmek biraz can sıkıcı olmuştu. En azından Bioware seçilmiş kişileri dört ile sınırlamış.