Teknoloji Apple Watch 2 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Apple Watch 2 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

17.06.2016 - 14:30 | Son Güncellenme:

Bir süredir geliştirilmekte olduğuna dair iddialar ile haber konusu olan Apple Watch 2, bu kez çıkış tarihi ile gündemde…

Apple Watch 2 Ne Zaman Satışa Sunulacak

Akıllı saat pazarına Apple Watch adını verdiği ürün skalası ile beraber giriş yapmış olan Apple, bunun yanı sıra saate özel hazırladığı işletim sistemi sürümüyle de ön plana çıkmaya başardı. Android Wear’in en büyük rakibi olarak görülen modellerin şimdi ise yeni versiyonları yolda. Hali hazırda hala daha satışı devam eden ve orta düzey fiyat ile oldukça yüksek etiket fiyatı arasında gidip gelen modellerin ikinci versiyonları geliyor. Bir süredir kapalı kapılar ardında geliştirilmekte olduğu iddia edilen Apple Watch 2 hakkında oldukça önemli bir sızıntı yaşandı. Şirkete yakın güvenilir kaynaklarına dayandırarak yeni bir haber paylaşan Digitimes, Watch 2’nin ne zaman çıkış yapacağını takipçileri ile paylaşmış durumda.

Haberin Devamı
iPhone 7 ile Beraber Gelecek

Açıklanan bilgilere göre ikinci nesil akıllı saat modeli, firmanın en yeni amiral gemi modelli telefonu olan iPhone 7 ile beraber gelecek. Yeni nesil işlemci ve işletim sistemi sürümü gibi özelliklere ev sahipliği yapacağı söylenen Apple Watch 2’nin tam olarak eylül ayı içerisinde satışa sunulacağı belirtiliyor. Yani 2016 yılı bitmeden ikinci nesil akıllı saat modelleri ile karşılaşmış olacağız.

Watch OS 3 Gelişim Sürecinde

Aynı haberde Watch OS 3 işletim sistemi sürümünün de gelişim kaydetmek olduğu ve platform üzerine birçok yenilik getireceği belirtiliyor. Performans ve batarya ömrü gibi konulara etki edecek olan yeni işletim sistemi, bu sayede akıllı saate en büyük fayda sağlayan noktalardan biri olacak.