Teknoloji Apple Watch 2’den Yeni Bilgiler

Apple Watch 2’den Yeni Bilgiler

30.06.2016 - 16:49 | Son Güncellenme:

Bir süredir kapalı kapılar ardında geliştirilmekte olduğu iddia edilen Apple Watch 2, bir kez daha sızan bilgileri ile gündeme geldi…

Apple Watch 2’den Yeni Bilgiler

Giyilebilir cihazlar sektörüne adım atmayı ihmal etmeyen ve geliştirdiği Apple Watch akıllı saat modeli ile beraber piyasaya giriş yapan Apple, bildiğiniz üzere ilk saat ailesi ile beraber beğeni toplamıştı. Hatırı sayılır bir satış verisi elde etmeyi de başaran firma, bunun ardından kolları saatin ikinci halkası adına sıvamış bulunmakta. Aslına bakarsak ortada bu konuyla ilgili resmi bir bilgi yok. Yani teknoloji devinin tam olarak Apple Watch 2 üzerinde çalışıp çalışmadığını kesin bir şekilde bilmiyoruz. Ancak bu zamana kadar paylaşılan bilgiler ve şirkete yakın kaynaktan alınan bilgiler, ikinci saat modelinin yolda olduğunu doğrular niteliklere sahipti. Nitekim kısa bir süre önce sızan bilgiler, saatin tekrardan gündeme gelmesine yol açtı.

Haberin Devamı
Yakında Duyurulmuş Olacak

Açıklanan bilgilere göre Apple Watch 2, yakın bir zamanda resmi olarak tanıtılmış olacak. Yeni bir duyuru hazırlığında olduğu iddia edilen Apple’ın WWDC yerine farklı bir etkinliği tercih edeceği ve bu esnada yeni saatini gözler önüne sereceği iddia edilmekte. Tabi bu bilginin de kesinlik taşımadığını ve değişiklik gösterebileceğini belirtelim.

Özellikleri Az Çok Ortaya Çıktı

Ortaya atılan bilgilerde, yeni saatin beraberinde çeşitli özellikler ile birlikte geleceği söyleniyor. Buna göre FaceTime video aramalarını destekleyecek olan saatte, yeni tasarım, GPS ve yüzme takibi gibi niteliklerin de yer alacağı iddia edilmekte. GPS özelliklerini geliştirmek istediği bilinen Apple’ın bu konuda radikal kararlar dahi alabileceği ön görülüyor.