TeknolojiAmazon Yeni Kindle’ı Duyurdu

Amazon Yeni Kindle’ı Duyurdu

05.04.2016 - 14:26 | Son Güncellenme:

Kindle almayı düşünüyorsanız beklemek isteyebilirsiniz. Amazon’un CEO’su Jeff Bezos önümüzdeki hafta yeni bir Kindle modeli duyurulacağını açıkladı.

Amazon Yeni Kindle’ı Duyurdu

Duyuru sonrasında en az bir Kindle modeli göreceğimiz kesin ancak sekizinci jenerasyon olacak yeni e-kitap okuyucu birden fazla seçenek ile duyurulabilir. Pazar günü Amazon şu an satılmakta olan e-kitap okuyucularında indirime gitmişti. Ancak bu indirim sadece Amazon Prime üyelerine uygulandı. Amazon Prime üyeleri bu indirimle beraber standart modeli 50 dolara, Paperwhite’ı 90 dolara ve en üst model olan Voyage’ı 150 dolara satın alabiliyorlar. Geçen hafta Amazon sadece e-kitap okuyucu tarafında değil aynı zamanda FireTV cihazında da indirime gitti. Bu indirim ile beraber indirim yapılan ürünler piyasaya çıktığı günden bugüne en ucuz fiyatlar ile satılıyor.

Haberin Devamı

Bir çok kullanıcı tarafından Paperwhite tercih ediliyor. Bütün Amazon’un e-kitap okuyucu modelleri içerisinde en çok satılanı o çünkü sayfa çevirme özelliği çok iyi ve Voyage modelinde bulunan arka ışık şiddeti ayarlama seçeneği de yine bu modelde yer alıyor. Standart e-kitap okuyucu ise ucuz ancak çözünürlük olarak diğerlerinden daha düşük ve üzerinde herhangi bir aydınlatma mevcut değil. Yeni gelecek olan e-kitap okuyucu modellerine dair herhangi bir bilgi verilmedi. Beklenen şey ise aydınlatma seçeneğinin standart modele de gelmesi. En az satış adedine sahip olan standart Kindle’ın satışlarının bu özellik ile artması bekleniyor.

Kindle Güncellemesini Kaçırdıysanız Üzülmeyin