Dünyadan FutbolYusuf Yazıcı'ya İngiltere'den 4 talip birden

Yusuf Yazıcı'ya İngiltere'den 4 talip birden

18.09.2024 - 20:16 | Son Güncellenme:

Lille ile sözleşmesi sona eren ve Fransız ekibinden ayrılan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı merak ediliyordu. Yıldız isme İngiltere'den 4 talip çıktı. İşte detaylar...

Yusuf Yazıcıya İngiltereden 4 talip birden

Lille'den ayrıldıktan sonra ismi Süper Lig devleriyle de anılan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi merak ediliyordu.

Haberin Devamı

4 TALİP BİRDEN

İngiliz basınından HITC Football'un haberine göre; Yusuf, Aston Villa, Crystal Palace, Brentford ve Bournemouth'tan gelen teklifleri değerlendirdiyor. Özellikle Aston Villa'nın 27 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilendiği bildirildi.

EMERY'NİN GÖZDESİ

Unai Emery'nin geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde Aston Villa ile Lille arasında oynanan karşılaşmada gol atan ve maçın uzatmalara gitmesinde rol oynayan Yusuf Yazıcı'nın performansını beğendiği ve o maçtan sonra milli futbolcuyu takip etmeye başladığı ifade edildi.

Yusuf Yazıcı'nın İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoğun bir maç trafiğine girecek olan Aston Villa'nın rotasyonuna güç ve çeşitlilik katabileceği yorumu yapıldı.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, geçen sezon Lille formasıyla toplamda 42 maça çıkarken 12 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu. Yusuf Yazıcı, ayrıca Lille formasıyla 2020-2021 sezonunda şampiyonluk sevinci de yaşadı.