FenerbahçeAcun Ilıcalı'dan sürpriz transfer hamlesi! Hull City, Fenerbahçe'nin eski yıldızını alıyor

Acun Ilıcalı'dan sürpriz transfer hamlesi! Hull City, Fenerbahçe'nin eski yıldızını alıyor

18.09.2024 - 19:03 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'den sürpriz bir hamle geldi. Hull City, Fenerbahçe'nin eski yıldızı için teklifini sundu. İşte detaylar...

Acun Ilıcalıdan sürpriz transfer hamlesi Hull City, Fenerbahçenin eski yıldızını alıyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, sürpriz bir transfer için harekete geçti. İngiliz ekibi Fenerbahçe'Den ayrılan tecrübeli futbolcunun peşinde.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ TEKLİF

Sports Digitale'in haberine göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin bonservisi elinde olan Pedro için devreye girdiği ve 32 yaşındaki oyuncuya 1+1 yıllık sözleşme teklif ettiği iddia edildi. Tecrübeli oyuncu, İngiltere'de transfer dönemi kapanmasına rağmen bonservisi elinde olduğu için bir kulübe imza atabilir.

Fenerbahçe'de sergilediği performansla beklenenin altına kalan ve sakatlığı sebebiyle fazla süre alamayan Joao Pedro ile yollar ayrılmıştı.

Acun Ilıcalıdan sürpriz transfer hamlesi Hull City, Fenerbahçenin eski yıldızını alıyor

MOURİNHO KADRODA DÜŞÜNMEDİ

2 yıl önce Joao Pedro’nun Galatasaray’a transfer olması beklenirken, Fenerbahçe araya girerek Pedro’yu kadrosuna katmıştı.

Sarı-lacivertli kulüp, Joao Pedro için yaklaşık 4.5 milyon euro bonservis ücreti ödedi. Geçen sene Brezilya Serie A ekibi Gremio'ya kiralanan yıldız futbolcu, kiralık anlaşma sona erdikten sonra Jose Mourinho'nun planları arasında yer almadı ve yollar ayrıldı.