FenerbahçeYoussef En-Nesyri, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! Maliyeti belli oldu

Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! Maliyeti belli oldu

22.07.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri ile her konuda anlaşma sağladı. Yıldız golcünün transferinin mali detayları belli oldu.

Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe için İstanbula geliyor Maliyeti belli oldu

Fenerbahçe’nin kadroya katmak üzere hem kulübü Sevilla hem de menajeriyle anlaşmaya vardığı En-Nesyri transferinin detayları da ortaya çıktı. Uçuş planı hazırlanan yıldız futbolcunun bonusu dikkatleri çekti.

Haberin Devamı

20 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü golcü Youssef En-Nesyri’nin transferini 20 milyon Euro’ya bitirdi. Tarafların anlaşmasına göre imzalar geniş bir ödeme planına yayılacak. Edinilen bilgiye göre bu ücretin 4 yıl boyunca 16 taksit halinde ödeneceği belirtildi. Sözleşmede bir de bonus maddesi var. En-Nesyri 4 yıllık dönemde her sene için 20 golü geçtiği takdirde Sevilla’ya ekstra 1 milyon daha ödeme yapılacak.

Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe için İstanbula geliyor Maliyeti belli oldu

ÖZEL UÇUŞ PLANLANDI

Özel uçuş planı tamamlanan En-Nesyri’nin bu akşam İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Faslı yıldızla yapılan görüşmelerde de 4 yıl için toplamda 16 milyon Euro üzerinden el sıkışıldığı öğrenildi. Senelik 4 milyon Euro kazanacak olan oyuncunun menajerine de yüzde 10 ödeme yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Faslı santrfor, geride kalan sezonda Sevilla formasını 41 resmi müsabakada terletti. 27 yaşındaki santrfor bu mücadelelerde 20 kez rakip fileleri havalandırdı. Youssef En-Nesyri takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Yazarlar