Fransa Ligue 1Wilfried Zaha gerçeğini açıkladı! Şok sözler: Kimse istemiyordu

Wilfried Zaha gerçeğini açıkladı! Şok sözler: Kimse istemiyordu

25.09.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Olimpik Lyon'a giden Wilfried Zaha'nın Fransa'da henüz forma şansı bulamaması dikkat çekti. Fransız gazeteci, 31 yaşındaki kanat oyuncusu ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Wilfried Zaha gerçeğini açıkladı Şok sözler: Kimse istemiyordu

Olimpik Lyon'un Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladığı Wilfried Zaha için dikkat çeken bir açıklama geldi. 31 yaşındaki kanat oyuncusunun, Fransız ekibinde henüz forma şansı bulamamasının ardındaki gerçek netlik kazandı.

Haberin Devamı

Fanatik'e konuşan Naim Beneddra, Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı açıklamalarda buundu. Fransız gazeteci Naim Beneddra, Wilfried Zaha ile ilgili iddiaları doğruladı.

Wilfried Zaha'nın antrenmanlarda isteksiz tavırlar sergilediğini belirten Naim Beneddra, "Evet, ortalıkta dolaşan bilgi bu. Wilfried Zaha, Olimpik Lyon'da kendisini antrenmanlara yüzde 100 vermiyor. Bu artık apaçık ortada olan bir durum" dedi.

Wilfried Zaha gerçeğini açıkladı Şok sözler: Kimse istemiyordu

Wilfried Zaha'nın Başkan John Textor dışında kimse tarafından istenmediğini vurgulayan Naim Beneddra, "Wilfried Zaha'yı, Olimpik Lyon Başkanı John Textor dışında hiç kimse istemiyordu. Yani Zaha, çok da gönüllü olarak yapılmış bir transfer değildi" şeklinde konuştu.

Wilfried Zaha'nın Olimpik Lyon için gereksiz bir transfer olduğunun altını çizen Naim Beneddra, "Olimpik Lyon'da hücumda zaten çok fazla oyuncu vardı. Zaha'ya gerek yoktu. Teknik Direktör Pierre Sage zaten Mikautadze'yi takıma katmıştı. Ancak yine de bu transfer gerçekleşti ve şu anda Zaha için işler iyi gitmiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Wilfried Zaha'nın Olimpik Lyon'a transferinden dolayı pişman olduğu iddia edilmişti. İngiltere'ye dönmek için görüşmelerde bulunan ancak vergi yükümlülükleri nedeniyle transferi gerçekleşmeyen 31 yaşındaki kanat oyuncusunun, İstanbul'daki yaşantısını özlediği aktarılmıştı.

Wilfried Zaha gerçeğini açıkladı Şok sözler: Kimse istemiyordu

Olimpik Lyon'un Wilfried Zaha'nın kiralanması karşılığında Galatasaray'a 3 milyon euro ödeyeceği KAP'a bildirilmişti. 31 yaşındaki kanat oyuncusunun, sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Wilfried Zaha'nın güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Crystal Palace altyapısında yetişen Wilfried Zaha daha sonra Manchester United ve Cardiff City'de de oynamıştı.