GalatasarayWanda Nara'dan Icardi'yi şoke eden hareket!

Wanda Nara'dan Icardi'yi şoke eden hareket!

17.08.2024 - 15:36 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda Icardi ile ayrıldıklarını açıklayan Wanda Nara, Arjantinli yıldızı şoke edecek bir harekette bulundu. İşte detaylar...

Wanda Naradan Icardiyi şoke eden hareket

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıklayan Wanda Nara, yıldız futbolcuyu şoke edecek bir harekette bulundu.

Haberin Devamı

AYRILDIKLARINI AÇIKLAMIŞTI

Temmuz ayında Wanda Nara sosyal medya hesabından paylaştığı, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım." sözleriyle ayrılığı duyurmuştu.

ICARDI FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

10 yıllık aşkta ayrılık süreci yaşanırken, geçtiğimiz günlerde Icardi'den hiç beklenmedik bir paylaşım geldi. Ayrılık açıklaması yapan Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı kendi profilinde alıntılayan Icardi takipçilerini şaşırtmış ve barışacaklarına yönelik iddialar gündeme gelmişti.

WANDA'DAN OLAY HAREKET

Arjantin'de Buenos Aires'in en büyük konser alanlarından birinde sahneye çıkan ve binlerce kişiye şarkı söyleyen Wanda Nara, şarkı söylediği anlarda Arjantinli ünlü şarkıcı Catriel Guerreiro ile dudak dudağa poz verdi. Kısa sürede sosyal medyada viral olan görüntüler, Türkiye'de de büyük ses getirdi.

Haberin Devamı

Wanda Naradan Icardiyi şoke eden hareket

Konser sırasında çekilen video kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Wanda Nara öpüştüğü anın görüntülerini kendi sosyal medya hesabından da paylaştı.