FenerbahçeFenerbahçe'ye transferde kötü haber! Benfica devreye girdi

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Benfica devreye girdi

17.08.2024 - 16:34 | Son Güncellenme:

Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Fenerbahçeye transferde kötü haber Benfica devreye girdi

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüpler de kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

FENERBAHÇE'YE TRANSFERDE KÖTÜ HABER!

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istediği Ansu Fati için kötü haber geldi.

BENFİCA, FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNÜ KESTİ

Gazeteci Pedro Almeida'nın haberine göre Benfica, 21 yaşındaki yıldız için Barcelona ile görüşmelere başladı.

20 milyon euro'luk piyasa değeri bulunan İspanyol oyuncunun kiralık olarak Portekiz ekibine katılması bekleniyor.

GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekiplerinden Brighton'da geçiren Ansu Fatih, 27 maça çıkarken 1041 dakika sahada kaldı. Yıldız isim bu maçlarda 4 gol, 1 asistlik skor üretti.

F.BAHÇE'DEN DEV TRANSFER OPERASYONU

Fenerbahçe’de orta saha arayışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Teknik direktörü Jose Mourinho, transferleri heyecanla beklerken Kanarya, orta saha listesinin ilk 3 sırasını belirledi.

Listesinde birçok isim bulunan Sarı-Lacivertliler’de gündeme gelen son yıldız ise Tottenham formasını giyen Giovanni Lo Celso oldu. 28 yaşındaki oyuncu, Jose Mourinho’nun Tottenham’dan eski öğrencisi. Portekizli teknik adam döneminde kariyerinin iyi dönemlerinden birini yaşayan Tangocu, Tottenham tarafından gözden çıkartıldı

LİSTENİN İLK SIRASINDA

Sarı-Lacivertliler’in listesinin ilk sırasında Leon Goretzka bulunuyor. Bir dönem Galatasaray’ın da talip olduğu Alman yıldız, Bayern Münih’in yeni teknik patronu Vincent Kompany tarafından kadroda düşünülmüyor.

29 yaşındaki orta saha oyuncusu buna rağmen takımda kalıp forma için savaşmak istediğini söylemişti. Ancak Kompany, tamamen hazır olmasına rağmen Goretzka’yı dün Almaya Kupası’dan SSV Ulm ile oynanan maçın kadrosuna almadı. Almanya basını, bu kararın dünyaca ünlü yıldızı fazlasıyla sarstığını yazdı.

Leon Goretzka henüz ayrılık kararı almış değil. Ancak Fenerbahçe’nin, 29 yaşındaki oyuncuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Deneyimli futbolcunun Bayern Münih ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Alman ekibi, her türlü kolaylığı sağlamaya hazır.

DİĞER ADAY AMRABAT

Sofyan Amrabat, kariyerine geçen sezon kiralık formasını giydiği Manchester United’da devam etmek istediği için gelen teklifleri geri çevirmişti.

İngiliz ekibi, yıldız futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmadı. Amrabat takımdan ayrılsa da kulübün internet sitesindeki kadroda ismi duruyordu. Bu da Faslı oyuncunun dönme hayallerini canlı tutuyordu.

Ancak önceki gün yaşanan gelişmeyle işler değişti. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Amrabat, internet sitesindeki kadrodan çıkartıldı. 4 nurmaları forması da yeni transfer De Ligt’e verildi. Kırmızı Şeytanlar’ın orta saha için Amrabat’tan tamamen vazgeçip, Maneul Ugarte ve Frenkie De Jong’a yöneldiği kaydedildi. Sofyan Amrabat’ın artık diğer teklifleri dinleme kararı aldığı vurgulandı. Ortaya çıkan bu gelişmeler ışığında, Fenerbahçe'nin bu transferde avantajlı konumda olduğu bir kez daha vurgulanıyor. (Fanatik)

JOAO PEDRO İÇİN SÜRPRİZ TALİP

Fenerbahçe'de dikiş tutturamayan Joao Pedro ile sözleşme fesih görüşmeleri sürüyor...

Transfer bombacısı Di Marzio ise Serie B ekiplerinden Salernitana'nın İtalyan golcüyle görüştüğünü iddia etti.

İTALYA'YA GERİ DÖNÜYOR

Sarı-lacivertliler kısa süre içerisinde golcü oyuncuyla yollarını ayıracak ve İtalya'nın yolunu tutacak.

2022'de Fenerbahçe'ye katılan Pedro, sarı-lacivertli formayla 28 maça çıkarken 5 kez gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı
SPARTAK MOSKOVA KEREM İÇİN TEKLİF YÜKSELTTİ

Galatasaray’da uzun bir süredir adı gönderilecekler arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu için bir süredir Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova devredeydi. İki takım arasında yapılan görüşmelerde bir türlü sonuca ulaşılamamıştı.

Ancak Rus ekibi, Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmaya oldukça istekli ve Galatasaray'ın kapısını bu kez farklı bir teklifle çaldılar. Rus ekibi, Galatasaray'a yaptığı teklifi bonuslarla daha yüksek bir seviyeye çekti. Kerem'in Konyaspor karşısındaki performansı ise Rusların iştahını kabartan cinstendi...

Rus temsilcisi, milli futbolcu için yeni bir teklif daha hazırladı. Gelen haberlere göre 25 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro civarında verilen bonservis bedeli revize edildi. Söz konusu rakamın bonuslarla birlikte 12 milyon Euro’ya kadar çıkarıldığı bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca oyuncuya da daha önce 3 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon Euro yıllık ücret teklif edilmişti. Bu doğrultuda Kerem’e verilecek olan para da artırıldı.

Kontratın içerisine 1 milyon Euro daha bonus eklendi ve böylece yıllık 3.5 milyon Euro’ya çıkarıldı. Eğer Sarı-Kırmızılılar da teklifi kabul ederse Kerem Aktürkoğlu’nun satışının gerçekleşmesi bekleniyor. (Fanatik)

FERDİ KADIOĞLU KARARI

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu için İngiliz ekibi Brighton’ın transfer ısrarı sürse de, sarı-lacivertli yönetim oyuncusunu satmamak için direniyor.

Yani hem yönetim hem de teknik direktör bu konuda aynı fikirde... Ferdi ise kariyerini İngiltere’de sürdürmeye sıcak bakıyor. Şu an için 30 milyon Euro garanti olmak üzere 35 milyon Euro’luk bir teklif söz konusu. Fenerbahçe bu teklifin yükselmesi durumunda satmayı düşünebilir.

İSTENEN ŞARTLAR

Bunun için de Brighton’ın 40 milyon Euro bandına çıkması gerekiyor. Eğer Ferdi satılmaz ve takımda kalırsa ücretinde de iyileştirme yapılacak. Giderse de en yüksek bonservis bedeli hedefleniyor.

TRABZONSPOR'UN WEGHORST ISRARI

UEFA Avrupa Ligi’ne elemelerde veda edip Konferans Ligi’ne geçiş yapan Trabzonspor'da gözler transfere döndü. Rapid Wien karşısında skor üretme konusunda sıkıntı yaşayan Bordo-Mavililer, problemi çözmek için Wout Weghorst temaslarında gaza bastı.

İdareciler, Southampton’ın Paul Onuachu konusunda 10 milyon Euro’da ısrarcı olması sonrasında rotasını Wout Weghorst’a çevirdi. Geçen sezon Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyen Hollandalı santrfor, lig bitimiyle İngiliz ekibi Burnley’e geri dönmüştü.

Kariyerine Burnley’de devam etmek istemeyen yıldız golcü, başka bir takımda forma giymeye hazır. Trabzonspor’un Burnley’le anlaşması halinde Weghorst’un da Bordo-Mavililer’le el sıkışması bekleniyor. (Fanatik)

Haberin Devamı