BeşiktaşVolkan Demirel, Beşiktaş'ta Rafa Silva'ya hayran kaldı! 'Buraya getirmek kolay değil'

Volkan Demirel, Beşiktaş'ta Rafa Silva'ya hayran kaldı! 'Buraya getirmek kolay değil'

19.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Volkan Demirel, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 4-2 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş, Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka Beşiktaş'ın 4-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Siyah-beyazlı takımın galibiyetini Volkan Demirel yorumladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın becerikli oyuncularıyla skora ulaştığını belirten Volkan Demirel, "Bugün yedikleri erken gole rağmen Beşiktaş dönmeyi bildi. Beşiktaş'ta set oyunu yok! Hücumdaki becerikli oyuncuları sayesinde skoru almayı biliyorlar. Geçiş oyunu ve kontra ataklarla birlikte golü bulan Beşiktaş golleri bu şekilde buluyor. Rashica geçen seneye göre daha etkili oynuyor. Hocayı bir konuda eleştireceğim. İyi oynarken Semih Kılıçsoy ve Emirhan Topçu'yu oyundan çıkarak oyuncuların ritmini bozmaya gerek yok. Yabancı oyuncuya fırsat vermek veya mutlu etmek için mi oyuncuları çıkartıyorsun. Masuaku bugün var yarın yok! Cisim, renk, ırk fark etmeksizin performans odaklı oyuncu seçmek zorundayız. Futbolda adaletli olmak şart. Semih ve Emirhan bu akşam çok iyi oynadı. Evet bu gece çok güzel fakat benim ilgimi çeken konu da bu oldu" dedi.

Haberin Devamı

Volkan Demirel, Beşiktaşta Rafa Silvaya hayran kaldı Buraya getirmek kolay değil

Cher Ndour'un performansına parantez açan Volkan Demirel, "Ndour'un da performansıyla birlikte Beşiktaş'ın attığı her zar tutmuş oldu" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Rafa Silva transferine dikkat çeken Volkan Demirel, "'Rafa Silva'nın övülmeye ihtiyacı yok. Benfica'da oynadığından beri 92 gol 52 asist yapmış. Burda bence yönetimi tebrik etmek lazım. Bu adamı buraya getirmek kolay değil. Futbolcu tam olgunluk çağında" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımdaki yeni transferlerin performansına değinen Volkan Demirel, "Beşiktaş'ın doğru yolda olduğu şurdan belli: 3 maçta 11 gol atmış. Gollerin çoğu Beşiktaş'ın yeni transferlerinden geldi. Ndour da ilk maçında asist yaptı belli ki katkı vermeye devam edecek. Immobile'nin attığı goldeki vuruşu da muazzamdı" yorumunda bulundu.

Volkan Demirel, Beşiktaşta Rafa Silvaya hayran kaldı Buraya getirmek kolay değil

Emirhan Topçu ve Semih Kılıçsoy'un kenara alınmasına dikkat çeken Volkan Demirel, "Yeni nesil hocalar karşısındaki rakibe göre oyunu planlıyor. Hoca planını iyi yapıyor. Ben hocayı tek eleştirir miyim aslında tam olarak eleştiri de sayılmaz bu. Emirhan ve Semih'in niye çıktığını anlamadım. Ritim bulmuş oyunculardı. Emirhan 2 kere gol attı ve iptal oldu belki üçüncüyü atacaktı. Eleştiri olarak da algılamasınlar bunu iyi niyetle yapılan bir yorum" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın kadrosuna takviyede bulunacağını düşünen Volkan Demirel, "Beşiktaş yönetimi bence bu havayı gördükten sonra bir iki takviye daha yapacaktır" diye konuştu.

Antalyaspor'un performansını yorumlayan Volkan Demirel, "Antalyaspor'un da oyunu biraz rakibe göre planlaması gerekiyor. İnönü Stadı'nda öne geçmişsiniz. Beşiktaş baskı yapacak gayet doğal bir şekilde. Hala geriden oyun kurarak kendinizi zora sokmak, bence en azından bir 25-30 dakika baskıyı atlattıktan sonra bunu yapabilirsiniz" yorumunda bulundu.

Volkan Demirel, Beşiktaşta Rafa Silvaya hayran kaldı Buraya getirmek kolay değil

Son olarak Milot Rashica'ya parantez açan Volkan Demirel, "Rafa'dan Immobile'den konuşuyoruz ama bir iç transfer daha var Rashica da katkı sağlıyor" dedi.