BeşiktaşNihat Kahveci, Beşiktaş maçından sonra patladı! 'Kötü niyetliydin'

Nihat Kahveci, Beşiktaş maçından sonra patladı! 'Kötü niyetliydin'

19.08.2024 - 01:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Nihat Kahveci dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş, Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, Antalyaspor karşısında sahadan 4-2 galip ayrıldı. Beşiktaş'ın galibiyetini Nihat Kahveci değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Galatasaray derbisinin ardından kazandığı moralin devam ettiğini belirten Nihat Kahveci, "Geçen seneki puan farkının olma ihtimali yok. Çünkü Beşiktaş öyle bir şeye izin vermeyeceğiz diyor. Galatasaray galibiyetinin moraliyle de çok iyi devam ediyor. Takımın iyi olunca Beşiktaş taraftarı da bambaşka bir atmosfer yarattı" dedi.

Rafa Silva'nın performansına parantez açan Nihat Kahveci, "Günümüzde on numara profilinde oyuncu yok gibi. Rafa Silva'ya sahip olmak büyük lüks. Rakip takım taraftarlarının kıskanabileceği bir oyuncu" diye konuştu.

Nihat Kahveci, Beşiktaş maçından sonra patladı Kötü niyetliydin

Rafa Silva'nın bu performansı göstermesini beklemediğini vurgulayan Nihat Kahveci, "Mesela Galatasaray. Mertens görevini çok iyi yapıyor ama keşke bizde olsaydı der. Szymanski'nin yerine olsa demezler mi? Bu kadar iyi performans göstereceğini beklemiyordum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Rafa Silva'ya yaptığı faul sonrası kırmızı kartla cezalandırılan Güray Vural'a parantez açan Nihat Kahveci, "Bu arada Rafa Silva'nın ayağı kırılıyordu. Güray Vural, iyi futbolcusun ama kayarken yüz halin, sinirin Rafa'yı sakatlayabilirdin. Bu durum senin de başına gelebilir. Kötü niyetliydin" dedi.

Nihat Kahveci, Beşiktaş maçından sonra patladı Kötü niyetliydin

Nihat Kahveci son olarak şu sözleri dile getirdi:

"Bu kırmızı kartı bile VAR'da izleyip vermenizi anlamıyorum. Doğrudan çıkarın şu kartı. Güray bir de itiraz ediyor."

Yazarlar