İspanya La LigaVinicius Junior'a tarihi transfer teklifi! 350 milyon euro maaş

Vinicius Junior'a tarihi transfer teklifi! 350 milyon euro maaş

12.08.2024 - 18:42 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior'a 350 milyon euroluk net maaş teklifi içeren bir transfer teklifinde bulunulduğu öne sürüldü.

Vinicius Juniora tarihi transfer teklifi 350 milyon euro maaş

La Liga devi Real Madrid'de forma giyen Vinicius Junior ile ilgili çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. Brezilyalı futbolcuya dünya futbol tarihine geçecek bir teklifte bulunulduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınından ESPN'in haberine göre; Suudi Arabistan'dan bir kulüp, Vinicius Junior'a transfer teklifinde bulundu. Brezilyalı futbolcuya önerilen sözleşmenin yıllık 350 milyon euroluk net maaş içerdiği kaydedildi.

Vinicius Junior'ın bu transfer teklifini kabul etmediği ve Real Madrid'de kariyerini sürdürmek istediği vurgulandı.

Real Madrid'in Vinicius Junior'u satmaya sıcak bakmadığı belirtildi. 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesindeki 1 milyar euroluk serbest kalma bedelinin ödenmemesi halinde bu transferin zor olduğu vurgulandı.

Suudi Arabistan ekibinin Real Madrid'den 1 milyar euroluk serbest kalma bedelinde 'ufak' bir indirim istediği aktarıldı.

Vinicius Junior'ın Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

Haberin Devamı

Flamengo altyapısında yetişen Vinicius Junior, 2018-2019 sezonu başında 45 milyon euro bedelle Real Madrid'e imza attı. Brezilya Milli Takımı'nda 33 maça çıkan Vinicius Junior, 5 gol sevinci yaşadı.