Adana Demirspor15 yaşındaki Deniz Eren Dönmezer'e talip! Süper Lig devi peşinde

15 yaşındaki Deniz Eren Dönmezer'e talip! Süper Lig devi peşinde

12.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Eren Dönmezer'e Süper Lig devinin talip olduğu öğrenildi. Transfer için resmi teklifte bulunulduğu aktarıldı.

15 yaşındaki Deniz Eren Dönmezere talip Süper Lig devi peşinde

Michael Valkanis yönetimindeki Adana Demirspor'da genç kaleci Deniz Eren Dönmezer ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'de ilk 11'de oynadığı ilk maçta Kadıköy deplasmanında sahaya çıkan 15 yaşındaki file bekçisine dev talibin çıktığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe deplasmanında gösterdiği performansla dikkat çeken genç kaleci için teklifte bulunulduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin Adana Demirspor forması giyen Deniz Eren Dönmezer'i transfer etmek istediği belirtildi.

Sarı-lacivertlilerin, 15 yaşındaki file bekçisinin durumunu takip ettiği kaydedildi. Deniz Eren Dönmezer'in Fenerbahçe deplasmanındaki performansının dikkat çektiği aktarıldı.

15 yaşındaki Deniz Eren Dönmezere talip Süper Lig devi peşinde

Fenerbahçe'nin Deniz Eren Dönmezer için Adana Demirspor'a resmi transfer teklifinde bulunduğu vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin bu teklifini Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın kabul etmediği belirtildi.

Murat Sancak'ın Deniz Eren Dönmezer'e güvendiği ve gelecek yıllarda çok daha büyük rakamlarla genç kaleciyi satmaya hazırlandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Çukurova Demirspor altyapısında futbola başlayan Deniz Eren Dönmezer, 2019-2020 sezonu başında Adana Demirspor'a imza attı. Michael Valkanis, Deniz Eren Dönmezer'i sezon başı kampına dahil etti ve genç kaleci, Süper Lig'in ilk haftasındaki Fenerbahçe maçında görev aldı.

Deniz Eren Dönmezer'in Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 15 yaşındaki file bekçisi, uzun boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çekti.