Milli TakımVincenzo Montella ve ekibi, İtalya'da ders verdi!

Vincenzo Montella ve ekibi, İtalya'da ders verdi!

23.09.2024 - 23:52 | Son Güncellenme:

Vincenzo Montella ve yardımcıları, İtalya'da düzenlenen konferansta katılımcılara uygulamalı ders verdi.

Vincenzo Montella ve ekibi, İtalyada ders verdi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve yardımcıları, uzman olarak davet edildikleri İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen "sakatlıkların önlenmesi" temalı konferans kapsamında katılımcılara uygulamalı ders verdi.

Haberin Devamı

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) ve İtalya Futbol Antrenörleri Derneği'nin (AIAC) Isokinetic Medical Group ile yaptığı iş birliğiyle FIFA tarafından "Mükemmeliyet Merkezi" sertifikası sahibi Isokinetic Campus'te düzenlenen organizasyonda, ülkede çalışan 300 antrenör ve atletik performans antrenörü hazır bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella yönetimindeki saha çalışmasına, A Millî Takım Atletik Performans Antrenörümüz Pierpaolo Polino ve A Millî Takım Analiz Antrenörü Massimo Crivellaro da katıldı.

Uygulamalı derste, diz ve arka adale bölgesindeki sakatlıkların önlenmesi konusunda, ısınma ve antrenman hazırlığının önemine ilişkin bilgiler aktarılırken, daha sonra da toplu çalışmalarda dikkat edilmesi gereken hususlar katılımcılarla paylaşıldı.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ayrıca saha içi ve saha dışında sakatlıkların önlenmesine ilişkin antrenörlerden gelen soruları yanıtladı.

Montella, Polino ve Crivellaro, günün anısına FIGC Antrenör Eğitmenleri Mario Beretta ve Francesco Perondi ile grup fotoğrafı çektirdi.

Yazarlar