GalatasarayVictor Osimhen'in bonservis bedelini açıkladı! 'Transferini neredeyse bitiriyorduk'

Victor Osimhen'in bonservis bedelini açıkladı! 'Transferini neredeyse bitiriyorduk'

20.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Chelsea'nin efsane futbolcularından Florent Malouda, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Victor Osimhen'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Victor Osimhenin bonservis bedelini açıkladı Transferini neredeyse bitiriyorduk

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Napoli'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için bir açıklama daha geldi.

Haberin Devamı

Premier Lig devi Chelsea'nin unutulmaz isimleri arasında yer alan Florent Malouda, Victor Osimhen ile ilgili konuştu. Florent Malouda, Chelsea'nin Victor Osimhen'i kadrosuna katması gerektiğini dile getirdi.

Nijeryalı santrforun sezon başında Chelsea'nin kapısından döndüğünü belirten Florent Malouda, "Yaz transfer döneminde Victor Osimhen'in transferini neredeyse bitiriyorduk. O Chelsea'ye ekstra kalite katacak türden bir oyuncu. Eğer ocak ayında Chelsea'nin onu transfer etme fırsatı varsa bunu mutlaka değerlendirmeli" şeklinde konuştu.

Victor Osimhenin bonservis bedelini açıkladı Transferini neredeyse bitiriyorduk

Victor Osimhen'in sezon sonunda daha uygun bir bedele transfer edilebileceğini vurgulayan Florent Malouda, "Yaz transfer döneminde belirtilen rakamlardan daha düşük bir rakama alınabilir diye okudum. Bonservisinin 70 milyon sterlin civarı olduğu söyleniyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Victor Osimhen, Galatasaray'da 5 müsabakada forma şansı buldu. Nijeryalı santrfor, bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Victor Osimhen, takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

25 yaşındaki Victor Osimhen'in Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Nijeryalı santrforun güncel piyasa değeri 75 milyon euro.