GalatasarayVictor Osimhen: Icardi bu oyunun efsanesi

Victor Osimhen: Icardi bu oyunun efsanesi

14.09.2024 - 22:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Galatasaray'da yeni transfer Victor Osimhen ve Sanchez maç sonu konuştu. Öte yandan Osimhen maç sonunda taraftarlar için paylaşım yaptı.

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Galatasaray'da gecenin yıldızlarından biri olan Victor Osimhen maç sonu konuştu.

Haberin Devamı

"Burada bulunduğum için çok mutluyum. İlk defa bu şehre geldim. Taraftarımızla buluştuk. İlk maçımda böyle farklı kazandığımız için mutluyum. Bu şekilde devam etmek ve her maçı kazanmak istiyoruz."

"İlgiyi ilk duyduğumda benim için çok önemli oldu. Bu ilgiyi duyduğumda soru işareti yoktu kafamda. Her maçın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Gelmeden önce de Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyordum. elimden geleni yapacağım."

"Forma için bir mücadele yok. Icardi bu oyunun efsanesi. Batshuayi de ölümcül bir oyuncu. İkisinden de öğreneceğim şeyler var. Onlarla birlikte işbirliği yapacağız. Buraya gelirken de bu bana heyecan verdi. Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğiz. Birbirimizi tamamlayacağımıza inanıyorum."

Haberin Devamı

GOLÜ ABDÜLKERİM ATTI
"Golü ben attım sandım ama Abdülkerim'in attığını söylediler. Benim ki asist sayılmış oldu."

Maçın ardından yaptığı paylaşımda Osimhen şu ifadeleri kullandı:  "Sevgili Galatasaray taraftarları, bana verdiğiniz sıcak karşılama için teşekkür ederim."

SANCHEZ: GOL YEMEMEMİZ ÖNEMLİ
Gecenin diğer golcüsü Davinson Sanchez ise: "Bu akşam iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi bir performans sergiledik. O kadar gol attık ama gol yemememizde önemliydi. "Bütün oyuncular bu kulüp için mücadele ediyor. Amacımız şampiyon olmak. Bütün oyuncular hoca için değerli. Bir sakatlık geçirdim ve iyileşerek döndüm. Tüm oyuncularla birlikte alacağımız şampiyonluk daha önemli." dedi.

 

Yazarlar