GalatasarayGalatasaray'ı reddeden Zalewski için Roma'dan kadro dışı açıklaması!

Galatasaray'ı reddeden Zalewski için Roma'dan kadro dışı açıklaması!

14.09.2024 - 17:44 | Son Güncellenme:

Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi, Galatasaray'ın transferini gerçekleştiremediği Nicola Zalewski ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasarayı reddeden Zalewski için Romadan kadro dışı açıklaması

Galatasaray'ın transferi için uğraş verip gerçekleştiremediği Nicola Zalewski ile ilgili Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SÖZLEŞME ŞARTI
İtalyan çalıştırıcı, Zalewski'nin sözleşme imzalarsa geri dönebileceğinin altını çizerek, "Bu karar kulüp tarafından alındı ve bana birkaç gün önce bildirildi. Her şey sözleşmesiyle ilgili. Futbolda kesin olan hiçbir şey yok ve eğer sözleşme yenilenmesi konusunda bir anlaşma sağlanırsa, geri döneceğini düşünüyorum. Ancak ne söyleyeceğimi bilmiyorum, çünkü bu benim yetkim dışında bir konu." dedi.

"BENİM KARARIM DEĞİL"
Genç teknik adam, kendisine gelen "Verilen kararı doğru buluyor musunuz?" sorusunu işe şu sözlerle yanıtladı:

"Yanlış kişiye soruyorsunuz çünkü bu benim kararım değildi. Teknik kararlarımı Nicola üzerinde de yaptım. Geçtiğimiz Mayıs ayında, istediğimi göremediğim için ayrılabilecek bir oyuncu olduğunu söylemiştim. Bu hazırlık döneminde farklı şeyler gördüm. Onu oynattım ve önemli oyuncularımızdan biri olarak değerlendiriyordum. Kararın içeriği hakkında yorum yapmam doğru olmaz, çünkü bu benim yetkimde değil."

Haberin Devamı

1 YIL FORMA GİYEMEYEBİLİR
Galatasaray'ın ikna edemediği Nicola Zalewski 1 yıl forma giyemeyebilir. Profesyonel futbol hayatına Roma'da başlayan 22 yaşındaki futbolcu, 2021/22 sezonunda A takıma yükselmişti. Bu sezon takımı ile 3 maça çıkan Zalewski, gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Yazarlar