Milli TakımArda Güler'in Karadağ maçındaki hareketi İspanya'yı salladı! 'Rakibini bir manevrayla yok etti'

Arda Güler'in Karadağ maçındaki hareketi İspanya'yı salladı! 'Rakibini bir manevrayla yok etti'

12.10.2024 - 08:07 | Son Güncellenme:

A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 4'ün 3'üncü haftasında Karadağ engelini İrfan Can'ın golüyle aştı. İspanyol basını karşılaşma sonrası Arda Güler'in performansına ve şık hareketine vurgu yaptı.

Arda Güler'in Karadağ maçında rakibine attığı şık çalım, İspanyol basınında yankı buldu. Haber internet sitelerinde videoları yayınlanan görüntüye sosyal medyada da yer verildi.

Haberin Devamı

As gazetesinin internet sitesindeki haberde "Arda Güler, rakibini gözlerini ovuşturmak zorunda bırakacak bir manevrayla yok etti" başlığıyla verilen haberde 'Türk futbolcu, fantastik çalımla maçın en göz kamaştırıcı hareketini yaptı. Her oynadığında büyülü bir şey yapıyor' ifadeleri kullanıldı.

'MUHTEŞEM HAREKETLER'

Relevo'daki haberde 'Arda Güler, Karadağ galibiyetinde Türkiye adına parladı' başlığı atıldı. Uluslar Ligi karşılaşmasında iyi bir performans sergilediği belirtilen genç futbolcu için "Real Madridli oyuncunun takımının galibiyetinde muhteşem hareketleri vardı" yorumu yapıldı.

Arda Gülerin Karadağ maçındaki hareketi İspanyayı salladı Rakibini bir manevrayla yok etti

'ZAFERİN ŞEFİ'

FDP Radio'da 'Arda Güler, Türkiye'nin Karadağ'a karşı kazandığı zaferin şefiydi' başlıklı bir haber yayınlandı. Habere, Real Madridli futbolcunun ay-yıldızlı forma ile Uluslar Ligi maçındaki hareketlerinden oluşan bir video eşlik etti.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'daki haberde 'Lider Türkiye'nin galibiyetinde Güler parladı' başlığı kullanıldı: Real Madridli oyuncu, İrfan Can Kahveci'nin tek golüyle Karadağ'ı mağlup eden takımının zorlu mücadelesine öncülük etti.

Yazarlar