SkorerÜstünel bu kez şaşırttı!

Üstünel bu kez şaşırttı!

10.06.2010 - 16:53 | Son Güncellenme:

.

Üstünel bu kez şaşırttı

Galatasaray'ın 'Transfer Sihirbazı' lakaplı yöneticisi Haldun Üstünel, Stoch ve Grella için bulunduğu İngiltere'de bu kez mutlu sona ulaşamadı...

Sarı kırmızılıların, yaklaşık bir aydır peşinden koştuğu ve "Anlaşmak üzere, anlaşıyor, her an imzalar atılabilir" denildiği Vincenzo Grella'dan sonunda vazgeçti.

Blackburn Rovers Kulübü ile bonservis bedeli konusunda el sıkışan sarı kırmızılıların Grella'nın kendi istediği ücrette indirim yapmaması nedeniyle bu transferden vazgeçtikleri ifade edildi.

Yönetimin Grella'nın geçen sezon sık sık sakatlanması ve Linderoth gibi olma olasılığının bulunmasının da bu kararda etkili olduğu ileri sürüldü.

İngiltere'de bulunan Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in Slovak futbolcu Stoch için ise Chelsea ile yaptığı bonservis pazarlığından istediği sonucu alamadığı bildirildi. Chelsea'nın 7 milyon Euro da ısrarlı olduğu Galatasaray'ın ise en fazla 5 milyon euro verebileceği iddia edildi.

Grella'dan vazgeçen Stoch için yapılan görüşmelerden de sonuç alamayan Haldun Üstünel'in belirlenen diğer futbolcular için de temaslarına başladığı öğrenildi..