1.LigUfuk Kahraman: Milli maç arasına 6 puan ile girmek istiyoruz!

Ufuk Kahraman: Milli maç arasına 6 puan ile girmek istiyoruz!

28.09.2024 - 22:58 | Son Güncellenme:

Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Manisa FK maçının ardından konuştu.

Ufuk Kahraman: Milli maç arasına 6 puan ile girmek istiyoruz

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Manisa FK'yi sahasında 2-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Ufuk Kahraman, Erzurumspor maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek ve milli maç arasına 6 puanla girmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Kahraman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya formda gelen bir Manisa takımı olduğunu, hafta boyunca ekip arkadaşlarının Manisa FK ile ilgili bütün detayları sunduğunu, güçlü ve eksik yanlarını kendisine çok iyi ilettiklerini, bütün antrenman planını bunun üzerine yaptığını dile getirdi.

Rakibin çok fazla oyuncuyla hücuma geldiğini anlatan Kahraman, "Bunu yaparken de çok büyük risk almalarıyla biz de ön tarafa süratli oyuncularımızı koyduk. Koşucular belliydi. Kazandığımız topları hızlı hücum şeklinde yapmaktı. Bunu birkaç pozisyon yakaladık." diye konuştu.

Kahraman, kazanılan toplara fazla sahip olmanın zaman içerisinde olacağını ifade ederek, "Takımın başına geldiğim günden beri üçüncü maçım. Form yakalamaya çalışıyorum. Takımımın güçlü yanlarına daha nasıl ekleme yapabiliriz, neler katabiliriz buna çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Çok iyi bir oyuncu grubuna sahip olduğunu vurgulayan Kahraman, "Oyuncularımız ne verirsek almaya çalışıyor ve çok iyi mücadele ediyor. Erzurum maçı ile bu galibiyet serisini taşımak istiyoruz. Milli maç arasına 6 puan ile girmek istiyoruz." dedi.