BasaksehirUEFA Avrupa Konferans Ligi'nde haftanın oyuncusu Okaka!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde haftanın oyuncusu Okaka!

14.10.2022 - 18:13 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Başakşehir'de Okaka UEFA tarafından ödüllendirildi.

UEFA Avrupa Konferans Liginde haftanın oyuncusu Okaka

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ile Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde sahne aldı. Diğer temsilcilerimiz Sivasspor ve Başakşehir de UEFA Avrupa Konferans Ligi arenasında boy gösterdi. Başakşehir'de Okaka UEFA tarafından haftanın en değerli oyuncusu seçildi.

Haberin Devamı

AVRUPA KUPALARI TARİHİNDE İLK
Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Başakşehir, Sivasspor ve Başakşehir'in muhteşem performansı sonrası bir ilk oluştu. Avrupa kupaları tarihinde ilk kez 4 Türk takımı aynı gecede maç kazandı.

BAŞAKŞEHİR, RİGAS'I DEVİRDİ! ÇIKMAYI GARANTİLEDİ
UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Başakşehir, Rigas Skola ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede 11'inci dakikada Deniz Türüç ile birlikte 45 ve 72'nci dakikalarda Stefano Okaka fileleri havalandırdı. Başakşehir, Rigas Skola'yı 3-0'lık skorla devirdi ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Temsilcimiz, Fiorentina ve Hearts'ın da olduğu grupta ilk 4 haftada kalesini gole kapattı ve muhteşem bir performans sergiledi. Öte yandan Başakşehir, Avrupa'da oynadığı son 10 maçta rakiplerine mağlup olmadı ve bunu başaran üçüncü Türk takımı oldu.

Haberin Devamı

HAFTANIN OYUNCUSU OKAKA
İtalyan futbolcu Okaka, gösterdiği bu performansla UEFA tarafından yapılan oylama sonucunda Avrupa Konferans Ligi'nde dördüncü haftanın en değerli oyuncusu seçildi.
33 yaşındaki futbolcu, oylamada Fiorentina'dan Gonzalez, Djurgarden'dan Wikheim ve FCSB'den Jorgensen'i geride bıraktı.

F.BAHÇE GRUPTAN ÇIKTI
UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösteren temsilcilerimizden Fenerbahçe, AEK Larnaca'ya konuk oldu. Heyecan dolu müsabaka sarı-lacivertlilerin 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

SİVASSPOR'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ
UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sivasspor, Ballkani deplasmanında sahaya çıktı. Kırmızı-beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattı. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri ikinci yarıda unutulmaz bir geri dönüşe imza attı ve rakibini 2-1'lik skorla devirdi. Sivasspor puanını 7'ye yükselterek grubunda zirveye yükseldi.

TRABZONSPOR'DAN TARİHİ ZAFER
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, Monaco ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka bordo-mavililerin 4-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Bordo-mavililer bu sonuçla birlikte puanını 6'ya yükseltti. Trabzonspor'un bu galibiyeti Monaco'nun Avrupa kupaları tarihindeki en farklı mağlubiyeti oldu. Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki en farklı galibiyetini elde etti.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Liginde haftanın oyuncusu Okaka

Yazarlar