VoleybolTVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ patladı: Biz bu küfürleri hak etmedik!

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ patladı: Biz bu küfürleri hak etmedik!

06.08.2024 - 12:41 | Son Güncellenme:

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Çin zaferi sonrası büyük mutluluk yaşarken, sitem dolu sözler sarf etti.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ patladı: Biz bu küfürleri hak etmedik

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları, çeyrek finalde Çin ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlı ekibimiz müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmada karar setini alarak 3-2 kazandı. Türkiye voleybol tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi. Rakibimiz İtalya-Sırbistan maçının galibi olacak.

Haberin Devamı

'BU İŞİN SONU İNŞALLAH FİNAL OLACAK'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ karşılaşma sonrası duygularını şöyle dile getirdi: "Söyleyecek çok şey var. Bir yarı final oynayalım sonra konuşalım. Her şeyi bilenler sabretsinler, beklesinler. Bu çocuklar Türkiye için oynuyor. Tarihimizin en büyük başarı noktasına geldik. Madalya şansımız var. Bu işin sonu inşallah final olacak.

'BU HAKARETLERİ HAK ETMEDİK'

Bu takım, bu ülkeye hak ettiği başarıyı inşallah getirecek. Oyuncularıma ve taraftarlarımla gurur duyuyorum. Büyük iş başardılar, Türkiye tarihinin en başarılı noktasına geldi. Evlatlarım konuşsun, onlarla gurur duyuyorum. İyi ki varsınız. Biz bu hakaretleri, bu küfürleri hak etmedik. Konuşacak çok şey var. Tarihimizin en büyük başarı noktasına geldik. İnşallah bu işin sonu final olacak. Oyuncularımla gurur duyuyorum.