TrabzonsporTrabzonspor'dan Liverpool'un yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep

Trabzonspor'dan Liverpool'un yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep

07.07.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da kurmaylar transfer çalışmalarına yeniden hız verdi. Bordo-mavililerin, Liverpool forması giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Trabzonspordan Liverpoolun yıldızına kanca 5 milyon euroluk talep

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Cihan Çanak, John Lundstram ve Borna Barisic hamleleriyle transfer dönemine hızlı giren bordo-mavililer yeni yıldızını Liverpool'da buldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. Bordo-mavililerden bu transfer için istenen bedel netlik kazandı. Sports Digitale'in haberine göre; Trabzonspor, Liverpool forması giyen Nathaniel Phillips'in peşine düştü.

Karadeniz devinin, tecrübeli savunmacı için resmi transfer teklifinde bulunduğu aktarıldı. Nathaniel Phillips için Trabzonspor'un sunduğu ilk teklifin Liverpool tarafından kabul edilmediği belirtildi. İngiliz ekibinin, yıldız stoper için 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

Trabzonspordan Liverpoolun yıldızına kanca 5 milyon euroluk talep

27 yaşındaki stoper, geride kalan sezonun ikinci yarısında Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City'de kiralık olarak forma giydi. Nathaniel Phillips, Cardiff City'de 18 maça çıktı. İngiliz savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Nathaniel Phillips'in Liverpool ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Bolton altyapısında yetişen Nathaniel Phillips, 2016-2017 sezonunda Liverpool'a imza attı. Nathaniel Phillips daha sonra Stuttgart, Bournemouth, Celtic ve Cardiff City'de kiralık olarak forma şansı buldu.