TrabzonsporTrabzonspor'dan Gift Orban için yeni transfer teklifi!

Trabzonspor'dan Gift Orban için yeni transfer teklifi!

10.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Nijeryalı golcü için Lyon’a yaptığı teklifi artırdı. Bordo-mavililerin, 1 milyon euro kiralama bedelinin yanı sıra 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu içeren yeni bir öneride bulunduğu aktarıldı.

Trabzonspordan Gift Orban için yeni transfer teklifi

Hücum hattını Denis Dragus ve Simon Banza ile güçlendiren Trabzonspor, Gift Orban için ısrarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, 22 yaşındaki Nijeryalı golcü için Lyon’a yaptığı teklifi artırdı.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinin, Lyon’a 1 milyon euro kiralama bedelinin yanı sıra 7,5 milyon euroluk şarta bağlı satın alma opsiyonu içeren yeni bir teklif ilettiği aktarıldı. Fransız ekibinin öneriyi değerlendirmeye aldığı vurgulandı.

Lyon’un Strasbourg’u 4-3 yendiği son lig maçında sonradan oyuna giren ve attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan Gift Orban’ın Trabzonspor’un teklifine henüz olumlu yanıt vermediği ifade edildi. Düzenli forma şansı bulamadığı için Lyon’dan ayrılmaya sıcak bakan Nijeryalı oyuncunun, bordo-mavili takıma transfer olma konusunda kararsızlık yaşadığı kaydedildi.

Trabzonspor’un ise hem Lyon’la hem de oyuncunun menajeriyle görüşmelere devam ettiği ve 13 Eylül’e kadar transferi bitirmeye kararlı olduğu vurgulandı.

Lyon, Gift Orban’ı geçtiğimiz ocak ayında 14 milyon euro karşılığında Gent’ten kadrosuna katmıştı.