Milli TakımArda Güler'in dedesinden Galatasaray cevabı!

Arda Güler'in dedesinden Galatasaray cevabı!

10.09.2024 - 00:48 | Son Güncellenme:

Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler, Türkiye - İzlanda maçından sonra konuştu.

Arda Gülerin dedesinden Galatasaray cevabı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'un 2'nci haftasında İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Real Madrid forması giyen 19 yaşındaki on numara Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler, Türkiye - İzlanda maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sadece Arda Güler'in maçını izlemek için Bolu'dan İzmir'e geldiğini belirten Mehmet Ali Güler, "Torunum için milli maça geldim. Allah bize nasip etti ve 3-1 gibi bir skorla galip geldik. Sabah 9'dan beri ayaktayım Mengen'den Arda için buraya geldim" dedi.

Arda Güler için dua beklediğini vurgulayan Mehmet Ali Güler, "Bütün Türk halkına selam olsun. Dualar Arda Güler için. İnşallah daha iyi yerlere gelecek. Arda 3-4 yaşından beri top peşinde" şeklinde konuştu.

"Türkiye'ye gelecek mi? Galatasaray söylentileri doğru mu" sorusuna Beyaz TV'ye konuşan Mehmet Ali Güler şu cevabı verdi:

"Hiç öyle bir şey yok. Onların hepsi asılsız. Arda Güler bu sene Real Madrid'de çok fazla süre alacak. Arda'nın önü açılıyor Real Madrid'de. Fizik olarak noksanları var bence. Bu sene daha iyi olacak. Kimse 'Galatasaray'a Fenerbahçe'ye gelecek' demesin. Türkiye'ye gelmez artık."