TrabzonsporTrabzonspor'da Abdullah Avcı'yla yollar ayrıldı! İşte tazminat açıklaması

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'yla yollar ayrıldı! İşte tazminat açıklaması

31.08.2024 - 18:44 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'yla yolların ayrıldığını KAP'a bildirdi. Trabzonspor'dan tazminatla ilgili açıklama gelirken hoca adayları belli oldu.

Trabzonsporda Abdullah Avcıyla yollar ayrıldı İşte tazminat açıklaması

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı. 61 yaşındaki tecrübeli teknik adama herhangi bir tazminat ödenmeyeceği ve alacaklarının yarısından da feragat ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

YARISINDAN FERAGAT ETTİ
Bordo-mavili ekipte ikinci Abdullah Avcı dönemi sona erdi. Daha önce Karadeniz ekibiyle 1 Süper Lig ve 2 Süper Kupa şampiyonluğu da yaşayan Avcı, görevinden tazminatsız bir şekilde ayrıldı. Avcı'nın alacaklarının yarısından vazgeçtiği aktarıldı. 

 

Abdullah Avcı ilk dönem ayrıldığında da tazminat almazken o dönem de yüklü bir alacağından vazgeçmişti. Avcı, şampiyonluk yaşadığı bordo-mavili camiadan kötü ayrılmayarak yönetimin de işini kolaylaştırdı.

Trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan deneyimli çalıştırıcının sözleşmesi 2024-2025 sezonunun sonunda bitiyordu.

TRABZONSPOR'DAN TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

"Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak, herhangi bir teknik direktörle anlaşma sağlanmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında İkas Eyüpspor ile oynayacağımız müsabakanın ardından, yönetim kurulumuz bir araya gelerek teknik direktör adaylarını kapsamlı bir şekilde değerlendirecektir."

ŞENOL GÜNEŞ VE FATİH TEKKE İDDİASI

Öte yandan, Trabzonspor yönetiminin, Şenol Güneş'le temas kurduğu ancak görüşmeden net bir sonuç çıkmadığı kaydedildi.
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Fatih Tekke ile görüştü. Tekke yapılan görüşmede Trabzonspor'a gelmek istediğini iletti. Alanyaspor ile görüşülecek.

AVCI'DAN VEDA MESAJI
Abdullah Avcı'dan Trabzonspor için veda mesajı geldi:

"Çok sevdiğim Trabzonspor’a, oyuncularıma ve futbolla yatıp futbolla kalkan, gerçek Trabzonspor sevdalılarına bugün hoşça kal demem gerekiyor. Böyle bir şehre, çok uzun zamandır, çok özledikleri bir şampiyonluk sevincini yaşatmış olmaktan dolayı hayatım boyunca büyük bir gurur duyacağım. Bundan sonra ne konuşulursa konuşulsun, bu paha biçilmez duyguyu hiç kimse (ve ne kadar incitici olursa olsun, hiçbir haksız eleştiri) benden geri alamaz. Bugün, bu güzel şehirden ayrılıyorum ve bu renkler, bana yaşattığı en güzel duygularla birlikte benimle geliyor. Hoşça kal Trabzon."

SON İDMANDA YER ALMADI
Abdullah Avcı ise takımın yaptığı son idmanda yer almadı. Karadeniz ekibinde antrenmanı İhsan Derelioğlu yönetti. Trabzonspor'dan ise konuyla ilgili şu açıklama geldi:

Haberin Devamı

'Takımımız, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynayacağımız İkas Eyüpspor maçı hazırlıklarını, Teknik Koordinatörümüz İhsan Derelioğlu yönetiminde bugün 12.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.'

SIRADAKİ MAÇ YARIN AKŞAM

Eyüpspor ile oynanacak karşılaşma yarın akşam saat 19.15'te Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak.

İstanbul ekibi ilk 3 maçında 2 galibiyet 1 beraberlik alarak 7 puan topladı ve ligin 2. sırasında yer alıyor.