TrabzonsporTrabzonspor'da 5. Şenol Güneş dönemi! Resmen açıklandı

Trabzonspor'da 5. Şenol Güneş dönemi! Resmen açıklandı

03.09.2024 - 17:33 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da Abdullah Avcı sonrası yeni teknik direktör belli oldu. Bordo-mavili ekip Şenol Güneş'i resmen açıkladı.

Trabzonsporda 5. Şenol Güneş dönemi Resmen açıklandı

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün kim olacağı merak ediliyordu. Avcı'nın ayrılığı sonrası gündeme gelen iki isim Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ve Şenol Güneş'ti.

Haberin Devamı

ANLAŞMA SAĞLANDI

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’dan boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Güneş getirildi. Başkan Ertuğrul Doğan ile İstanbul’da görüşen Şenol Güneş, bordo-mavili ekibin yeni teknik direktörü oldu.

Öte yandan milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 günlük izin yapacak olan bordo-mavili ekip, Perşembe günü yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarına başlayacak.

RESMEN AÇIKLANDI 

Trabzonspor Şenol Güneş'i resmen açıkladı:

Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız. Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş

Haberin Devamı

İLK MAÇI BEŞİKTAŞ'A KARŞI 

Trabzonspor'un 5’inci kez başına geçen Şenol Güneş, ilk maçında ilginç bir tesadüf de yaşayacak. Süper Lig'in 5’inci haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor’da, tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, eski takımına karşı ilk maçına çıkmış olacak.

Trabzonsporda 5. Şenol Güneş dönemi Resmen açıklandı

TRABZONSPOR'DA 5. DÖNEMİ OLACAK

Şenol Güneş, bordo-mavili ekibin başında 5’inci dönemine çıkacak. Güneş, son olarak 2009-2013 yılları arasında Trabzonspor görev yapmış; 145 maçta 1.76 ortalama elde etmişti.

Tecrübeli teknik adam daha önce; 1988-89, 1993-97 yılları arasında, 2005 senesinde ve 2009-2013 yılları arasında Trabzonspor’da görev almıştı. Şenol Güneş, teknik direktörlüğünü yaptığı bordo mavili ekipte 4 farklı dönemde 4 kupa kazanmayı başarmıştı.