TrabzonsporTrabzonspor'a müjdeli haber! Milli ara ilaç gibi geldi

Trabzonspor'a müjdeli haber! Milli ara ilaç gibi geldi

17.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili takımda Ozan Tufan, Stefano Denswil, Enis Destan ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları düzeldi. Başakşehir maçı öncesi Savic ve Nwakame dışında eksik kalmadı.

Trabzonspora müjdeli haber Milli ara ilaç gibi geldi

Milli ara birçok sakat oyuncusu bulunan Trabzonspor’a ilaç gibi geldi. Karadeniz ekibinde Ozan Tufan, Stefano Denswil, Enis Destan ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları düzeldi.

Haberin Devamı

Ozan Tufan ve Denswil sakatlıkları yüzünden Atakaş Hatayspor deplasmanında forma giyememişti. Omzundaki sakatlığı yüzünden yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak olan Enis Destan da büyük ölçüde sağlığına kavuştu. Hüseyin Türkmen ise uzun süre sonra takımla çalışmalara başladı.

OZAN VE DENSWİL İLK 11'E

Ozan, Denswil, Enis ve Hüseyin’in iyileşmesi, Teknik Direktör Şenol Güneş’e rahat bir nefes aldırdı. Güneş’in, Başakşehir maçında Ozan ve Denswil’e ilk 11’de forma vermesi bekleniyor. Diğer yandan Ukraynalı stoper Arseniy Batagov’un da kısa süre sonra forma giyebilecek duruma geleceği aktarıldı.

Karadeniz ekibinde, Stefan Savic ve Anthony Nwakaeme dışında eksik kalmadı. Savic ve Nwakaeme’nin Başakşehir maçında forma giyme şansları bulunmuyor.