TrabzonsporTrabzonspor, İzmir'de bir ilk peşinde!

Trabzonspor, İzmir'de bir ilk peşinde!

26.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig’de bu sezon 4 deplasman maçında da beraberliğe razı olan Trabzonspor, bugün Göztepe’yi yenerek hem kötü seriyi sonlandırmak, hem de kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

Trabzonspor, İzmirde bir ilk peşinde

Süper Lig’de sezona iyi başlayamayan Trabzonspor geçtiğimiz hafta Başakşehir’i yenerek moral kazanmıştı. Bordo-mavililer bugün Göztepe karşısında da üç puanı alarak bu sezon ilk dış saha galibiyetine ulaşmak istiyor. Bu sezon dış sahada oynadığı 4 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk deplasman zaferini almanın mücadelesini verecek.

Haberin Devamı

Fırtına, ligin ilk haftasında Abdullah Avcı yönetiminde Net Global Sivasspor, bir sonraki hafta da geçici olarak takımın başında sahaya çıkan futbol genel direktörü İhsan Derelioğlu yönetiminde Eyüpspor maçından golsüz beraberlikle ayrıldı. Daha sonra 5. kez takımın başına getirilen Güneş ile 2 deplasman maçı oynayan Trabzonspor, bu maçlarda da deplasman beraberliklerini değiştiremedi. Bordo-mavililer, önce deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0, daha sonra da Atakaş Hatayspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.