BeşiktaşEski Beşiktaşlı Veli Kavlak'tan Galatasaray itirafı!

Eski Beşiktaşlı Veli Kavlak'tan Galatasaray itirafı!

25.10.2024 - 20:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Veli Kavlak, siyah-beyazlılara imza atmadan önce Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı.

Eski Beşiktaşlı Veli Kavlaktan Galatasaray itirafı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Veli Kavlak, siyah-beyazlı takıma transfer süreci hakkında konuştu. Beşiktaş'a transfer olmadan önce Galatasaray ile görüştüğünü belirten Veli Kavlak, beIN Sports'a yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a transfer sürecini anlatan Veli Kavlak, "Rapid Wien'de oynamıştım, 22 yaşındaydım o dönem. Beşiktaş'ın transfer teklifi yaptığını öğrenmiştim. İlk başta Beşiktaş'ın kadrosunu araştırmıştım. Oynama şansım olacak mı diye... Orta sahada milli takım oyuncuları, Fabian Ernst, Quaresma, Simao, Fernandes vardı. Sonra Tayfur Havutçu aradı, 'İstiyorum seni, Avusturya'da oynarken çok izlemiştim seni' dedi. Orta sahada 6-8 pozisyonunda beni düşünüyordu. Onunla temasa geçtikten sonra biraz rahatladım. Hocanın güveni çok önemli, benim de oynamam gerekiyordu. İstanbul'da görüştük, orada imzalar atıldı. 3 hafta sonra ilk antrenman günümüzdü, ben çok heyecanlanmıştım. Çok güzel bir süreçti şu an hatırladığımda tüylerim diken diken oluyor. Güzel yıllarımı Beşiktaş'ta geçirdim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Beşiktaş'a transfer olmadan önce Beşiktaş'a gol atmıştın. O zaman transferin belli miydi yoksa rakiplerden teklif aldın mı" sorusuna Veli Kavlak şu cevabı verdi:

"Çok garip bir olay zaten bu. Biz bu Rapid Wien'le Beşiktaş'a karşı oynarken maç bittikten sonra Avusturya'da 3 haftalık noel tatili vardı. O arada antrenmanlar yapılmıyor, ben de İstanbul'da kaldım. Sonrasında Galatasaray'la bir görüşme olmuştu. Görüşmede şartlar oluşmadı, ben de sezonu Rapid Wien'de bitirdim. O sezondan sonra zaten Beşiktaş'tan teklif geldi. Ondan sonra zaten çok güzel geçti. Ben de çok sevindim."