TrabzonsporTrabzon'da yerel basından 'fiyasko' eleştirisi!

Trabzon'da yerel basından 'fiyasko' eleştirisi!

17.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Trabzon yerel basını, bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi'ne vedasına büyük tepki gösterdi.

Trabzonda yerel basından fiyasko eleştirisi

UEFA Avrupa Ligi rövanş karşılaşmasında Avusturya temsilcisi Rapid Wien’e 2-0 mağlup olan Trabzonspor yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek.

Haberin Devamı

Avrupa’nın üç numaralı kupasında play-off turu oynayacak olan bordo-mavililer, İsviçre’nin St. Gallen ekibinin karşısına çıkacak. Süper Lig’e bu sezon iyi bir başlangıç yapamayan Karadeniz ekibinin, Avrupa kupalarında da kademe düşmesi, şehrin yerel basınında kızgınlıkla karşılandı.

Trabzon’da yayın yapan yerel basında Karadeniz Fırtınası olarak bilinen takımın elde ettiği sonuca eleştiriler getirildi.

Konuyla ilgili haberler yapan yayın organlarında yer alan manşetler şöyle:

Taka: Zorla güzellik olmuyor, Son nokta gazetesi: UEFA Avrupa Ligi’ne veda, Karadeniz: Kurşunu kendi ayağına değil bizim kalbimize sıktın, Kuzey Ekspres: Suçlu ayağa kalk, gereğini yap, Günebakış: Fiyasko.

ÜLKE PUANINI 10. SIRADAYIZ

Haberin Devamı

Trabzonspor ve Başakşehir’in maçları sonrasında UEFA Ülke Puanı’nda son durum ortaya çıktı. Trabzonspor Avrupa Ligi’nde Rapid Wien’e kaybederken, Başakşehir Iberia’yı mağlup etmişti. 2023-2024 sezonunu 9. basamakta tamamlayan Türkiye, yeni sezonda 1 basamak geriye gitmişti. Türkiye, UEFA Ülke puanı sıralamasında topladığı 35.300 puanla 10. sırada bulunurken, Çekya dokuzunculukta yer alıyor.