GalatasarayTorreira'nın sevgilisi Devrim Özkan Galatasaray maçında!

Torreira'nın sevgilisi Devrim Özkan Galatasaray maçında!

14.09.2024 - 20:49 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Torreira'nın sevgilisi Devrim Özkan maçı yine tribünden takip etti.

Torreiranın sevgilisi Devrim Özkan Galatasaray maçında

Süper Lig'de Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı takımın Urguaylı yıldızı Lucas Torreira'nın sevgilisi Devrim Özkan maçı yine tribünden takip etti.

Haberin Devamı

YENİDEN BARIŞTILAR
Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira sekiz ay önce ayrılmıştı.

Özkan, Torreira için "O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizin hayatında kalan güzel insanlarız" ifadelerini kullanmıştı. Çift daha sonrasında tekrar bir araya geldi.

Torreiranın sevgilisi Devrim Özkan Galatasaray maçında

ROMANTİK PAYLAŞIM GELMİŞTİ
Ünlü çift, son olarak Devrim Özkan'ın 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Özkan, 1.2 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından havuzda Torreira'nın sırtına çıktığı bir kareyi; "Aşkım" mesajıyla yayınladı.

Haberin Devamı

Futolcunun da "Seni seviyorum sevgilim" yorumuyla cevap verdiği fotoğraf; kısa sürede binlerce beğeni aldı. Sosyal medya kullanıcıları, ikilinin romantik fotoğrafına yorum yağdırdı.

 

Yazarlar