Motor SporlarıToprak Razgatlıoğlu pistte kaza geçirdi! Tıbbi merkeze götürüldü

Toprak Razgatlıoğlu pistte kaza geçirdi! Tıbbi merkeze götürüldü

06.09.2024 - 16:56 | Son Güncellenme:

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, WSBK Fransa 2. antrenmanında yaşadığı kazanın ardından tıbbi merkeze götürüldü.

Toprak Razgatlıoğlu pistte kaza geçirdi Tıbbi merkeze götürüldü

 WSBK Fransa 2. antrenmanında Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu pistte kaza geçirdi.

Haberin Devamı

TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
Son durumuyla ilgili olarak elle yapılan ilk kontrollerde sağlık durumunun iyi olduğunu açıklanırken tüm tetkiklerin yapılması için hastaneye kaldırıldı.

TOPRAK'TAN PAYLAŞIM

Milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu, antrenman seansında geçirdiği kazanın ardından bir paylaşımda bulundu.

Toprak Razgatlıoğlu paylaşımında, "Mesajlarınız için teşekkür ederim. Şu an iyiyim, kontrol altında tutuyorlar. Tekrardan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

REKOR KIRMIŞTI
Ay-yıldızlı şampiyon motosikletçi, kariyerinde toplam 54 kez damalı bayrağı birinci sırada görerek İstiklal Marşı'nı tüm dünyaya dinletti. 1996 doğumlu sporcu, Dünya Superbike Şampiyonası kariyerinde 213 kez yarışa çıkıp, 133 kez ödül kürsüsünde yer aldı.
Milli sporcu, Portekiz ayağındaki son yarışla birlikte üst üste 13'üncü kez kürsünün ilk basamağında yer alarak, bu alandaki rekoru İngiliz rakibi Jonathan Rea ve İspanyol Alvaro Bautista'nın elinden aldı. Şampiyonanın üst üste kazanma rekorunu geliştiren Toprak, peş peşe 13 birincilikle kolay geçilemeyecek bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı

Toprak Razgatlıoğlu pistte kaza geçirdi Tıbbi merkeze götürüldü

LİDERLİĞİNİ KORUMAK İÇİN PİSTE ÇIKACAKTI
Red Bull sporcusu ROKiT BMW Motorrad takımı pilotu Toprak, hafta sonu şampiyonadaki liderlik avantajını korumak için piste çıkacak.

Yamaha takımıyla 2021 yılında Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaşan Toprak, bu sezon da 7 etap sonunda toplam 15 galibiyetle BMW fabrika takımıyla (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK) şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda.

KAZANDIKÇA DAHA ÇOK RAHATLIYORUM
Toprak, geçtiğimiz günlerde Skorer'e üst üste aldığı 13 zaferle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: Ben kazandıkça daha çok rahatlıyorum. Birinci olmaya başladıktan sonra, şampiyonluktan önce 11 birincilik rekorunu kırmayı kendime hedef koymuştum ve kırdığım için de çok mutluyum. 12. Birincilik yarışına çıktığımda yarışı kazanmam gerektiği için biraz stresliydim ancak üstesinden gelerek galibiyeti aldıktan sonra da rahatladım. En büyük baskıyı da orada üstümden attım.  13 de nasip oldu tabii ki durmak yok. Daha devam ediyoruz, diğer yarışlarda nasıl olacağını göreceğiz.