EyüpsporSüper Lig ekibi transferde bombayı patlatıyor! Premier Lig'in yıldızı Kieran Trippier ile anlaşma sağlandı

Süper Lig ekibi transferde bombayı patlatıyor! Premier Lig'in yıldızı Kieran Trippier ile anlaşma sağlandı

31.08.2024 - 15:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, transferde çok ses getirecek bir hamle yapmaya hazırlanıyor. İstanbul ekibi, Premier Lig'in yıldızı ile temas kurdu. İşte detaylar...

Süper Lig ekibi transferde bombayı patlatıyor Premier Ligin yıldızı Kieran Trippier ile anlaşma sağlandı

Süper Lig'de transfer hareketliliği sürüyor. Gündeme gelen son transfer haberi ise oldukça çok konuşulacak cinsten. Arda Turan'lı Eyüpspor, Süper Lig'de yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Premier Lig'in yıldızı adım adım geliyor.

Haberin Devamı

Son dönemlerde transfer pazarında ses getiren hamleler yapan Eyüpspor, şimdi de sağ bek mevkisine önemli bir takviye yapmak istiyor. Kulübün, Newcastle United'da forma giyen deneyimli oyuncu Kieran Trippier ile temas kurduğu bildirildi.

TEMAS KURULDU

Sports Digitale'in haberine göre İstanbul temsilcisinin 33 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği ve temas kurduğu yaptığı belirtiliyor. İngiliz sağ bek ile Eyüpspor'un yanı sıra birkaç Avrupa kulübü daha ilgileniyor.

ANLAŞMA TAMAM

Alınan son bilgilere göre; Kieran Trippier, Eyüpspor ile anlaştı. Futbolcu Newcastle'dan yıllık kazancını almaya çalışıyor. Eyüpspor bu görüşmeleri bekliyor.

Süper Lig ekibi transferde bombayı patlatıyor Premier Ligin yıldızı Kieran Trippier ile anlaşma sağlandı

ALTERNATİFİ HAZIR

33 yaşındaki İngiliz sol bek, geçtiğimiz sezon Premier Lig’de 39 maçta 1 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. Trippier’in piyasa değeri 10 milyon euro olarak belirtiliyor. Eğer Eyüpspor, Trippier transferinde başarılı olamazsa, alternatif olarak Pol Lirola transferi için yeniden masaya oturmayı planlıyor. Lirola, Trippier’in alternatifleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

BİR DÖNEM GALATASARAY İLGİLENİYORDU

Yıldız oyuncu için Eyüpspor yönetiminin şartları zorlaması bekleniyor. Yıldız oyuncuyla transfer döneminin başında sadece Eyüpspor değil, Galatasaray da ilgileniyordu. Sarı-Kırmızılı ekip sağ bek pozisyonundaki boşluğu Elias Jelert ile doldurdu.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Kariyerinde Tottenham ve Atletico Madrid gibi dev kulüplerde forma giyen Kieran Trippier, sağ bek mevkisinde gösterdiği başarılı performansla tanınıyor. Oyuncu, İngiltere Milli Takımı’nın da önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. İngiliz yıldız, kariyerinde çıktığı 539 maçta 14 gol 98 asist kaydetti.